Blogolj!
A balhátvéd pozícióra Carlo Ancelottinak csak egy megoldása maradt. David Alaba mellett Juan Bernat is a sérültek listáján van, ezért a múlt hétvégén harmadszor játszott a jobb lábas Rafinha a balhátvéd posztján.
Kun Béla
2017.09.12.
A Bayern korábbi nagykövete kritizálta az olasz tréner taktikáját. Számára a csapat egy lépésnyit visszafejlődött. Thomas Müller szerepe zavarja őt a leginkább.
Bogdányi Norbert
2017.09.11.
David Alaba a Georgia elleni vb selejtező mérkőzésen bokasérülést szenvedett. Nem tudni, hogy mennyi időre esik ki. Ki tudja helyettesíteni?
Domonkos Altdorfer
2017.09.06.
David Alaba bal bokája megsérült az osztrák nemzeti csapat kedd esti világbajnoki selejtezőjén Grúzia (1:1) ellen, és ezzel kiesett egy időre. A szerdai vizsgálat ezt állapította meg Münchenben.
Miután az olasz edző, Carlo Ancelottival az első szezon bajor szempontból felemásra sikerült, az 58 éves edzőnek mostantól szállítania kell az eredményeket. Az elmúlt szezonban nem volt érzékelhető előrelépés. Helyette voltak lövészárokharcok, egyéni elbeszélgetések és frusztráció sok különböző szinten.
Kun Béla
2017.06.03.
Már az edzőtábor első napján sem tudta végigcsinálni az edzést a csapattal David Alaba.
Kun Béla
2017.04.25.
Az FC Bayernnél a védő probléma nem ért véget. A kupaelődöntő előtt David Alaba, Jerome Boateng és Javi Martinez szereplése még nem 100 százalékos. És Mats Hummels-nek is vannak még problémái.
2017.04.23.
David Alaba, a csapat sztárja a hírek szerint, amennyiben távozna a nyáron, akkor nem a Realhoz menne, hanem a Barcelonához. Mindemellett a Tottenham csapata pedig rajta tartja a szemét Douglas Costán.
Kun Béla
2017.04.23.
Talán Alaba is időben felépülhet a Dortmund elleni Német Kupa elődöntőre!
Jakab Norbert
2017.04.22.
A mérkőzést követően alaposan megvizsgálta a Bayern orvosi stábja a sérülés miatt 15 perc után lecserélt bahátvédet. A diagnózis: izomszalag szakadás.

Ezeket a cikkeket olvastad már?