Blogolj!
2019.03.05.
Goretzka, Ribéry és Robben is részt vett a mai csapatedzésen!
Dávid Fanni
2018.09.17.
A Sky Sport szakkommentátora, Erik Meijer az Abendzeitungnak beszélt többek között a Bayern támadójáról, Robert Lewandowskiról, a német csatárproblémáról, a Bayer Leverkusenről és Niko Kovac azon szokásáról, amiért nagyon tisztelték őt egykori csapattársai.
Kiss Dorisz
2018.08.13.
Az osztrák a Frankfurt elleni Szuperkupa mérkőzésen szenvedett sérülést Da Costa becsúszása nyomán. A Bayern München csapatának azonban mégsem kell annyira aggódni a védőért.
Az FC Bayern játékosa, David Alaba a Goal-nak adott exkluzív interjújában beszél hitéről, a rasszizmusról, az új edzőről, Niko Kovac-ról és a müncheni fiatalokról. David Alaba évek óta a kezdő balhátvéd az FC Bayern Münchennél. A Goal a müncheniek amerikai túrája során találkozott az osztrák válogatott játékossal az interjúra.
Kun Béla
2018.06.11.
Az elmúlt hetekben Alaba esetleges eligazolása is téma volt a médiában, azonban az osztrák játékos a mai interjújában nyíltan beszélt a szándékairól, reagálva a híresztelésekre.
Kun Béla
2018.06.11.
Nincs olyan nap, hogy ne legyen valami újabb információ Lewandowski körül. A Real Madrid is megint versenybe szállt a jelenleg a vb-re készülő lengyelért.
Kun Béla
2018.04.16.
A bajnokság már megvan, de a Bayern csapata éhes maradt, s jó nagyot harapott a Gladbachba. A korai hátrány kellett, ahhoz, hogy felébresszék a bajor oroszlánt. A 28-szoros bajnok végül hátrányból fordítva a 5-1-re nyert!
Domonkos Altdorfer
2018.03.09.
A Bayern csillaga a fejlődéséről, szerepéről a válogatottban és a zenéről. Melankólikusnak hatott München… csak néhány fehér tető törte meg ezt a szürkeséget. Teljesen szürkében, tetőtől talpig melegítőben jelent meg David Alaba is a KURIER-el megbeszélt időpontra. Éppen a fogorvostól érkezett. Hogy fájt-e? Nem, nem. Csak higiénia - nyugtatott a 25 éves játékos és készségesen válaszolt a kérdésekre.
2018.02.14.
16 éves korában David Alaba elhagyta hazáját és elköltözött Münchenbe, hogy kövesse az álmát, és hivatásos labdarúgóvá váljon. Nem volt könnyű kezdés, de végül a sok kemény munka és kitartás kifizetődött. Az ifjúsági csapatokon keresztül a védekező all-rounder végül a rekordbajnok első csapatába jutott, ahol azóta állandó kezdővé vált.
Bogdányi Norbert
2017.10.04.
Alaba nem utazik el az osztrák válogatottal, Münchenben készül a visszatérésre, Ribéryre viszont a következő hetekben nem számíthat a Bayern.

Ezeket a cikkeket olvastad már?