Blogolj!
Regős András
2019.02.11.
Az elmúlt hetekben zajlott egy – az európai futballrajongók körében kevésbé népszerű – torna, az Egyesült Arab Emirátusokban rendezett Ázsia Kupa, ahol most először 24 nemzet válogatottja mérhette össze képességeit.
Cserny Szilárd
2019.02.08.
Az FC Bayern ebben a szezonban már ötödik alkalommal vesztett el olyan meccset, ahol vezetett. Ilyen 8 évvel ezelőtt történt. És valójában akkor is a szezon végéig és nem a 20. játéknapig. Ha Kovac azt akarja, hogy ugyanannyi pontot szerezzen, mint Jupp Heynckes az előző évben, akkor muszáj neki a maradék 14 meccset megnyernie.
Sebastian Riedel
2019.01.24.
Hat pont lemaradás: Az FC Bayern a Dortmundra és sorozatban a hetedik bajnoki címre vadászik. Hogyan lehet a legjobban elejteni a zsákmányt? Az AZ egy szakértőt kérdezett erről.
Egy meleg égövi téli edzőtábor előnyei kézenfekvőek. „Sokak előtt ott vannak a németországi képek, ott most éppen elég nehéz focizni”, - mondta nevetve Niko Kovac az újságíróknak Doha-ban. Miközben Münchenben, messze a rekordbajnok edzőtáborától, káoszt okoz a havazás, a csapata számára „fantasztikusak a körülmények” a sivatagi emirátusban, hogy megalapozzák a sikeres tavaszi szezont. „Mindenünk megvan, amire szükségünk van”, - folytatta Kovac.
Armin V Fabian
2019.01.02.
2009 január 15-én a New York-Seattle járaton repülő US Airways 1549 egy csapat kanadai lúddal ütközött, melynek következtében mindkét hajtóműve leállt. A gép nem tudott visszatérni egyik közeli repülőtérre sem, így a Hudson folyón landolt. Valahogy így alakult a Bayern München eddigi szezonja is…
Domonkos Altdorfer
2018.12.24.
A Sport Bild jelenlegi kiadásában az „Újdonságok a Bayern öltözőjéből” címen szerepel ez a cikk. A nehéz időszakokhoz hozzátartozik a Bayernnél egy régi jelenség: Minél nyugtalanítóbb a helyzet sportszempontból, annál több konfliktus kerül a nyilvánosság elé a Bayern háza tájáról, ez persze nem eshet jól Niko Kovac edzőnek.
Az FC Bayern hetek óta mély gödörben. A csapaton a dekoncentráltság, motiválatlanság és a kiöregedés jelei mutatkoznak. Cikkünk megpróbálja elemezni, hogyan jutott ilyen mély gödörbe a csapat.
Regős András
2018.11.25.
Az új busz azonnal elnyerte Michael Lauerbach tetszését. A hosszú ideje a Bayern földi szállításáért felelős buszsofőr volt az első, aki beülhetett az ultramodern csapatbusz volánja mögé, amit csütörtök este vettek át a német rekordbajnok illetékesei. Lauerbach egy neufahrni garázsból vezette a járművet a müncheni Odeonsplatzra, ahol az átadási ünnepséget rendezték.
Bogdányi Norbert
2018.11.25.
Mi lesz a Bayernnel a jövőben? Marad Rummenigge és Hoeneß? Kovac marad az edző? Az AZ Edmund Stobiert kérdezte ezekkel kapcsolatban.
Domonkos Altdorfer
2018.11.24.
Ottmar Hitzfeld korábban a Bayern és a Dortmund edzője is volt, jónéhány alkalommal bajnok is lett. Az interjúban a Bundesligában kialakult helyzetről beszél.

Ezeket a cikkeket olvastad már?