Blogolj!
2019.03.05.
Goretzka, Ribéry és Robben is részt vett a mai csapatedzésen!
Tóth Renáta
2018.09.05.
A dfb.de oldal összegyűjtött néhány tényt és érdekességet a két csapatról, és előző egymás elleni mérkőzéseikről.
Fazekas Annamária
2018.09.04.
Csütörtökön egy különleges mérkőzés vár Corentin Tolisso–ra: világbajnokként az első mérkőzése, ráadásul Münchenben, Bayernes csapattársak ellen. A Kicker – nek adott interjújában Németországról, a világbajnoki címről, valamint a jelenlegi formájáról is mesélt.
Dávid Fanni
2018.08.18.
CorentinTolisso második szezonját kezdi az FC Bayernnél. A huszonnégy éves játékosnak nagy tervei vannak. Ez nem is csoda, hiszen a középpályás végül is világbajnokságot nyert Franciaországgal - azonban a konkurencia sem alszik ám!
Kun Béla
2018.07.06.
A francia játékos visszatérésére már nem sokat kell várnunk.
Egy nappal az FC Bayern és a Bayer Leverkusen közötti Német Kupa elődöntő előtt sajtótájékoztatót tartott Jupp Heynckes. Az FC Bayern nagy léptekkel halad a nagy cél, a triplázás felé. A bajnokságot már megnyerték, a Bajnokok Ligájában az elődöntőben vannak a müncheniek, ahol a Real Madrid lesz az ellenfelük. A Német Kupában is érdekelt még a német rekordbajnok – itt kedden (20:45) játszik elődöntőt a Bayer Leverkusen ellen.
Kiss Dorisz
2018.04.04.
Annak ellenére, hogy a Bayern egykori menedzsere, Carlo Ancelotti által került a bajorokhoz, Tolisso élvezi a klubban töltött perceit és hosszú ideig szeretne maradni. A középpályás egy jelentős, 41,5 millió eurós összegért igazolt a csapathoz az Olympique Lyon-ból, ezzel rekordot döntve a klubtörténetben.
Regős András
2018.02.12.
Nem újdonság, hogy a Bayern München középpályája telítve van. Sok fiatal tehetség próbálkozott, de nagyrészt elbuktak a kezdőcsapatba kerüléshez vezető úton. Vajon a rekordigazolás Corentin Tolisso is csalódást okoz?
Corentin Tolisso lett a Bayern München legdrágább igazolása az elmúlt nyáron. De vajon a középpálya mely részére illik a Jupp Heynckes irányította Bayernben?
Az FC Bayernnél Michael Reschke néhány csúcsigazolásért volt felelős, Stuttgartban sportért felelős elnökségi tag. Az Abendzeitunggal beszélt többi közt búcsújáról, Kimmich-ről és a Bayern triplázási álmairól.

Ezeket a cikkeket olvastad már?