Blogolj!
Kun Béla
2017.05.23.
Az ünneplés közben már a jövőről szólnak a nyilatkozatok
Török Péter
2017.05.15.
Csak a presztízs volt a tét, mégis hatalmas mérkőzés és igazi futballünnep kerekedett a Bayern lipcsei vendégjátékából. Carlo Ancelotti futballünnepet ígért, és a két csapat be is teljesítette ezt. 42558 szurkoló volt szemtanúja annak a játéknak, amilyen még a szezonban nem fordult elő.
2017.05.14.
Mint arról beszámoltunk, a Bayern egy örökre emlékezetes mérkőzésen nyert szombaton délután Lipcsében. A győzelem ellenére a bajorok részéről nem csak az elégedettség hangjai hallatszottak. Gulácsiék természetesen végtelenül csalódottak voltak.
Ancelotti beszélt a keretről, az átigazolásokról, Ribéryről, Boatengről, és Philipp Lahm utolsó utazásáról.
2017.05.09.
Az egykori Bayern sztár szerint nagy probléma van a Bayernnél, ami Ancelotti számlájára írható, és ezen úszott el a két kupasorozat. Ha nem lesz változás, szerinte továbbra sem tudunk BL-t nyerni.
Török Péter
2017.05.09.
Ancelotti a Lipcséről: fantasztikus ellenfél volt idén. Figyelni kell ellenük, és megmutatni, mit is tudunk mi valójában.
Török Péter
2017.05.03.
Rummenigge: van egy edzőnk, akiben teljesen megbízunk. Ancelotti: boldog vagyok, hogy a Bayern-családjának tagja lehetek
FC Bayern: Carlo Ancelotti ragaszkodik az erőnlétről vallott elveihez

München – Déjá-vu Carlo Ancelotti Bayern-edző számára: A bajorok kettős kiesése utáni kritika nem újdonság az olasznak. Mégis tartja magát az elveihez.
Török Péter
2017.04.29.
Ancelotti gyorsan meg akarja nyerni a bajnokságot. Az eredmények kedvező alakulása esetén akár a mai napon meg lehet a salátástál!
A Bayern szakvezetője reagált az elmúlt hetek kudarcaira: beszélt a sérülésekről, bírókról, a Ribéryvel való konfliktusáról és a fiatalok játéklehetőségéről is. Az átigazolási tervekkel kapcsolatban nem volt hajlandó megnyilatkozni.

Ezeket a cikkeket olvastad már?