Blogolj!
A Bayern meccseket már kölyökként figyelemmel követte, svájci bicskája nincs. Csak ennyit tudunk a Bayern rekordösszegért vásárolt játékosáról, Corentin Tolissorol, akit hétfőn mutattak be Münchenben. Xabi Alonso pótlása nem az ő feladata lesz.
Sokkal fontosabb Thomas Müller a Bayern számára, mint a struktúrákhoz való ragaszkodás. Kimmichhel kapcsolatban pedig rámutatott: a Konföderációs Kupán mindenki láthatta, mire képesek a fiatalok
Miután az olasz edző, Carlo Ancelottival az első szezon bajor szempontból felemásra sikerült, az 58 éves edzőnek mostantól szállítania kell az eredményeket. Az elmúlt szezonban nem volt érzékelhető előrelépés. Helyette voltak lövészárokharcok, egyéni elbeszélgetések és frusztráció sok különböző szinten.
Kun Béla
2017.06.24.
Kell-e Goretzka a Bayernbe? Jogos volt-e Lewa hisztije? Kiveszett-e egy nagy generáció? Sikerül-e Ancelottinak a szokatlan feladatot megoldania?
2017.06.16.
A Bayern vezetősége már az Ancelotti után időkön gondolkodik. A bajor lélek és német erények már hiányoznak a csapatból, ezért mindenképpen egy top német szakvezetőt akarnak, De lehet, hogy nem is egyet!
Kun Béla
2017.06.15.
A Bayern ifjú tehetsége egyeztetett Ancelottival, majd elmondta, hogyan tervezi a következő idényét
2017.06.09.
Ha együtt tud működni a két nagyszerű edző, akkor a Bayernnek nem csak a pályán lesz bombaerős csapata, hanem a szakvezetői padon is!
Sagnolnak nem titkoltan vezetőedzői ambíciói is vannak a jövőre nézve. Egy jó, de nem különösebben kiemelkedő szezon után ez jelzésértékű is lehet a vezetőség részéről.
Kun Béla
2017.06.02.
Willy Sagnol lesz Carlo Ancelotti segédje? A France Football friss hírként tálalta ezt az információt s megszólalt mag az érintett is…
2017.05.29.
Carlo Ancelotti már maga mögött tudhatja az első szezonját a Bayern Münchennél. A hivatalos, fcbayern.de oldalnak beszélt az idény tanulságairól.

Ezeket a cikkeket olvastad már?