Blogolj!
Regős András
2018.09.01.
Carlo Ancelottit tavaly szeptemberben menesztette a Bayern München vezetősége. Most, közel egy év távlatából, a jelenleg az olasz Napolit irányító edző megszólalt a történteket illetően.
Ikonikus képsorok: Ribéryt lecseréli Ancelotti. A franciát elönti a méreg, dühösen odaszól Carlónak, a Bayern mezét pedig a padra vágja… Néhány hónappal később: Ribéryt lecseréli Heynckes. A francia összeölelkezik a pályán Robbennel, megöleli a helyére beálló Comant és széles mosollyal az arcán pacsizik Juppal… Jobban nem is lehetne kifejezni, hogy a Bayern ikonjai milyen elképesztően tisztelik Jupp Heynckest. És mennyire nem fogadnak el szinte senki mást!
Török Péter
2017.12.30.
Fabio Capello, a kínai Jiangsu Suning edzője úgy véli, hogy Carlo Ancelotti megbuktatásáért a játékosok voltak a felelősök. Egy gyatra szezon ellenére Carlo Ancelotti megnyerte a Bundesligát csapatával a bemutatkozó évében.
A Bayern München vezérigazgatója, Karl-Heinz Rummenigge ismét elismerően nyilatkozott Jupp Heynckesről.
Regős András
2017.12.07.
Kevés játékoskarrier ível olyan meredeken felfelé, mint amit Joshua Kimmich esetében tapasztalhattunk az elmúlt négy év során. A 22 éves tehetséggel immár a klubban és a válogatottban is alapemberként számolnak a jobbhátvéd poszton, aki az Allianz Arénában ráadásul a csapatkapitányi karszalag örököse is lehet a volt kapitány, Philipp Lahm után.
Kun Béla
2017.11.30.
A megerőltető angol hét után, szinte példátlanul sok a sérült a bajoroknál. Ennek oka lehet akár Jupp Heynckes kemény és megerőltető edzései, de a valóságban az igazi ok még Ancelottihoz vezethető vissza. Robert Lewandowski is inkább a múltbeli eseményekről beszél, kritizálva Carlo Ancelottit.
Kálovics Tibor
2017.11.12.
Szubjektív hangvételű cikkünkben felidézzük, hogy mi történt a csapattal az elmúlt hetekben mióta újra minden idők legnagyobb Bayern-edzője irányítja a gárda munkáját.
Regős András
2017.11.07.
A Bayern illetékesei nehéz döntést hoztak, amikor még az őszi szezon fele előtt menesztették Carlo Ancelottit. De vajon milyen szerepe volt ebben a játékosoknak?
Miután Ancelotti kirúgása már történelem, több megdöbbentő információ szivárgott ki az olasz szakvezető vezetői módszereivel kapcsolatban.
Sukupčák Marián
2017.10.08.
Az FC Bayern München egykori csillaga, Markus Babbel, aki most az FC Luzern edzője, megvédte Carlo Ancelottit, akit rekordbajnok éppen kirúgott. A 45 éves volt hátvéd inkább a sztárokat vette elő, élen Franck Riberyvel.

Ezeket a cikkeket olvastad már?