Blogolj!
2019.12.19.
Majdnem pontvesztés lett a vége a freiburgi kalandunknak, de a ráadásban a holland csodacsere és Gnabry találata győzelmet eredményezett.
Kálovics Tibor
2018.08.30.
Mint ismeretes csapatunk az Ajax Amszterdam, az AEK Athén és a Benfica ellen szerepel a BL-csoportkörben. Cikkünkben felidézzük, hogy a Bayern hogyan boldogult korábban a jelenlegi ellenfelekkel szemben.
Cserny Szilárd
2018.03.25.
Az FCB legendájával, Zé Robertoval készített interjúban szó kerül a németek brazilok elleni meccséről, Robberyről és Jupp Heynckes jövőjéről az FC Bayern Münchennél.
Cserny Szilárd
2018.03.05.
A bajnoki címek széleskörű ünneplése volt az egyik kedvenc időtöltése. Történetek és erős beszólások Mario Baslertől.
2018.02.28.
Egy pontosan 10 évvel ezelőtti dráma mérkőzést elevenítünk föl, az akkor még méltó riválisnak számító ősellenség ellen. A mérkőzésre egy nappal a Bayern 108. születésnapja után került sor. A bíró viszont mindent megtett, hogy elrontsa a születésnapi bulit
Regős András
2018.02.26.
Carlo Ancelottit úgy üdvözlték, Mr Bajnokok Ligája, amikor 2016-ban Pep Guardiolát váltotta a Bayern München kispadján. Azonban az utódja, Jupp Heynckes is hasonlóan szép eredményekkel büszkélkedhet az európai porondon, és a török bajnok Besiktas legyőzésével egy lépéssel közelebb került ahhoz hogy folytassa elképesztő szériáját, miszerint ahányszor indult csapata a BL-ben, mindig a döntőig menetelt.
Bogdányi Norbert
2018.02.26.
Karl-Heinz Rummenigge manapság egy nagyon erős, meghatározó személyiség. Egyesek szerint arrogáns, mások szerint kemény és becsületes. Ez azonban nem mindig volt így. Csatár volt, egy zseniális focista, ezt nem csak a számok támasztják alá. Olyan nagyszerű játékos volt, hogy a Bayern után az Interhez igazolt, még ma is kivételes eset, hogy egy német játékos Olaszországban ekkora tekintélyt szerezzen.
Regős András
2018.02.21.
A bajnokságban évek óta a nyomukba sem érnek, a NémetKupában a legnagyobb riválisokat kiverték, és a Bajnokok Ligájában is egyre magasabb a győzelmi oddsuk. A 2017/18-as csapat minden korábbi Bayernt felülmúlóan jó csapat?
Gulyás Gábor Sr.
2018.01.23.
Csodagyerekből problémás gyerek: 11 évvel ezelőtt jelentette be a profi futballtól való visszavonulását a láthatóan bizonytalan Sebastian Deisler. Aztán minden elcsendesedett a 36-szoros német válogatott körül, aki teljesen visszavonult a nyilvánosságtól.
Habo Peter
2018.01.22.
Ezúttal a világbajnok Jürgen Kohler beszélgetett az AZ magazin munkatársával, melyben szó esik a Bayern új csillagáról, Ribery és Robben jövőjéről, Süle lehetőségeiről és a régi-új edzőről.

Ezeket a cikkeket olvastad már?