Blogolj!
2018.02.28.
Egy pontosan 10 évvel ezelőtti dráma mérkőzést elevenítünk föl, az akkor még méltó riválisnak számító ősellenség ellen. A mérkőzésre egy nappal a Bayern 108. születésnapja után került sor. A bíró viszont mindent megtett, hogy elrontsa a születésnapi bulit
Regős András
2018.02.21.
A bajnokságban évek óta a nyomukba sem érnek, a NémetKupában a legnagyobb riválisokat kiverték, és a Bajnokok Ligájában is egyre magasabb a győzelmi oddsuk. A 2017/18-as csapat minden korábbi Bayernt felülmúlóan jó csapat?
Rusz Dániel
2018.02.09.
A keddi kupameccsen a Bayernt bizony nem egyszer nyomás alá helyezték, annak ellenére, hogy 6:0-ra nyertek. Erre, mint az eredmény is mutatja, nagyszerűen reagált a csapat, a védelem ragyogóan teljesített, Robert Lewandowski pedig az egész mezőny legjobbjának bizonyult.
Bogdányi Norbert
2018.02.07.
Egy tiszta és végül is teljesen sima 6:0-ás győzelemnek köszönhetően az FC Bayern bejutott a Német Kupa elődöntőjébe. A meccs utáni nyilatkozatok.
Az FC Bayern München kedden az SC Paderbornnal küzd meg a Német Kupa elődöntőjébe jutásért. Jupp Heynckes igazi kupacsatára számít, és James kitűnő formájáról beszél.
A dortmundi futball múzeumban megtartott sorsolás szerint az FC Bayern a tavalyi Bundesliga második helyezettjéhez, az RB Leipzig-hoz utazik a Német Kupa második fordulójában.
Kun Béla
2017.08.11.
A Bundesligában eddig csak partjelző volt a hölgy, aki a 2017/18-as szezonban azonban már fújhat is az első osztályban és a kupában. Rögtön az idei első tétmeccsünkön, a német kupa első fordulójában a Chemnitzer FC Bayern München elleni meccsét vezeti.
Kálovics Tibor
2017.03.16.
A Nemzeti Audiovizuális Archívum jóvoltából több mint egy tucat emlékezetes Bayern mérkőzés került fel az internetre. Az úgynevezett NAVA pontokon ezeket a mérkőzéseket teljes egészében, és ami még fontosabb legálisan nézhetjük vissza.
Az idei DFB-kupa negyeddöntői során a Bayern München hazai pályán a Bundesliga rivális Schalkét fogadja.
2016.09.06.
277 000 regisztrált taggal a Bayern München a legtámogatottabb klub a világfutballban. Ez felülmúlja az olyan európai nagy csapatokét, mint például a Barcelona és a Benfica - Egy angol újságíró elemzése!
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?