BL-halálcsoportban a Ferencváros!
A Barcelona, a Juventus és a Dinamo Kijev lesznek a magyar bajnok ellenfelei a Bajnokok Ligája csoportkörében. Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is tiszteletét teszi Budapesten.
Blogolj!
2018.02.28.
Egy pontosan 10 évvel ezelőtti dráma mérkőzést elevenítünk föl, az akkor még méltó riválisnak számító ősellenség ellen. A mérkőzésre egy nappal a Bayern 108. születésnapja után került sor. A bíró viszont mindent megtett, hogy elrontsa a születésnapi bulit
Regős András
2018.02.21.
A bajnokságban évek óta a nyomukba sem érnek, a NémetKupában a legnagyobb riválisokat kiverték, és a Bajnokok Ligájában is egyre magasabb a győzelmi oddsuk. A 2017/18-as csapat minden korábbi Bayernt felülmúlóan jó csapat?
Rusz Dániel
2018.02.09.
A keddi kupameccsen a Bayernt bizony nem egyszer nyomás alá helyezték, annak ellenére, hogy 6:0-ra nyertek. Erre, mint az eredmény is mutatja, nagyszerűen reagált a csapat, a védelem ragyogóan teljesített, Robert Lewandowski pedig az egész mezőny legjobbjának bizonyult.
Bogdányi Norbert
2018.02.07.
Egy tiszta és végül is teljesen sima 6:0-ás győzelemnek köszönhetően az FC Bayern bejutott a Német Kupa elődöntőjébe. A meccs utáni nyilatkozatok.
Az FC Bayern München kedden az SC Paderbornnal küzd meg a Német Kupa elődöntőjébe jutásért. Jupp Heynckes igazi kupacsatára számít, és James kitűnő formájáról beszél.
A dortmundi futball múzeumban megtartott sorsolás szerint az FC Bayern a tavalyi Bundesliga második helyezettjéhez, az RB Leipzig-hoz utazik a Német Kupa második fordulójában.
Kun Béla
2017.08.11.
A Bundesligában eddig csak partjelző volt a hölgy, aki a 2017/18-as szezonban azonban már fújhat is az első osztályban és a kupában. Rögtön az idei első tétmeccsünkön, a német kupa első fordulójában a Chemnitzer FC Bayern München elleni meccsét vezeti.
Kálovics Tibor
2017.03.16.
A Nemzeti Audiovizuális Archívum jóvoltából több mint egy tucat emlékezetes Bayern mérkőzés került fel az internetre. Az úgynevezett NAVA pontokon ezeket a mérkőzéseket teljes egészében, és ami még fontosabb legálisan nézhetjük vissza.
Az idei DFB-kupa negyeddöntői során a Bayern München hazai pályán a Bundesliga rivális Schalkét fogadja.
2016.09.06.
277 000 regisztrált taggal a Bayern München a legtámogatottabb klub a világfutballban. Ez felülmúlja az olyan európai nagy csapatokét, mint például a Barcelona és a Benfica - Egy angol újságíró elemzése!
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?