BL-halálcsoportban a Ferencváros!
A Barcelona, a Juventus és a Dinamo Kijev lesznek a magyar bajnok ellenfelei a Bajnokok Ligája csoportkörében. Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is tiszteletét teszi Budapesten.
Blogolj!
Walter Junghans 1981-ben állt az Anfield egyik kapujában, a róla készült fénykép pedig az egész világot bejárta. Junghans 1977-82 között védte a Bayern kapuját.
Markus Babbel játszott az FC Bayernben és az FC Liverpoolban is. Az Abendzeitung sorozatának harmadik részében beszél Mats Hummels és Jerome Boateng helyzetéről, és elmondja, hogy miben van előnyben Jürgen Klopp edző csapata.
Cserny Szilárd
2019.02.06.
Thomas Helmer a Bayern egykori csapatkapitánya beszél az AZ-nek a müncheniek edzőjéről, a bajnoki címért folyó párharcról a dortmunddal, Sandro Wagner átigazolásáról és Timo Wernerről.
A Bayern-legenda örül a liverpooliak elleni párharcnak, de 2 másik csapatot tart nagy esélyesnek.
Cserny Szilárd
2018.11.10.
Giovane Elber kilátogat a Bayern és a BVB közötti Bundesliga csúcsrangadóra, és védelmébe veszi volt játékostársát Niko Kovacot.
Fazekas Annamária
2018.10.22.
Szerdán Klaus Augenthaler kilátogatott a Bayern edzésére. Az azután következő interjúban pedig az aktuális edző kérdésről is véleményt nyilvánított.
Michael Tarnat négyszer volt bajnok a Bayernnel, Bajnokok Ligáját is nyert. Ma a Hannover 96 utánpótlásközpontját vezeti – világos céljai vannak. Ezek kötődnek egykori klubjához is.
Dávid Fanni
2018.10.14.
Az Abendzeitung az egykori német válogatott játékosával beszélt a Bayern Münchenről helyzetéről is.
Az FC Bayern ötször hódította el a Henkel-Kupát (a BEK majd BL trófeája – a ford.), de a sorozat bemutatkozásakor, 1969-ben elbukott.
Regős András
2018.08.27.
A káprázatos Chicago legkáprázatosabb részében vagyunk. A Magnificent Mile a 3 millió fős lakosságú amerikai város szíve, a felkelő nap fénye megcsillan a felénk magasodó felhőkarcolókon. A Wrigley Buildinghez beszéltük meg a találkozót, Bastian Schweinsteiger pedig pont időben gördül be egy fekete terepjáróval.

Ezeket a cikkeket olvastad már?