BL-halálcsoportban a Ferencváros!
A Barcelona, a Juventus és a Dinamo Kijev lesznek a magyar bajnok ellenfelei a Bajnokok Ligája csoportkörében. Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is tiszteletét teszi Budapesten.
Blogolj!
Sebastian Riedel
2019.02.18.
A Bayern amatőrjei vasárnap este 16 nap után újra Mücheni pályára léptek. Hétfőn reggel még regeneratív képzés volt a program előtt, mielőtt a játékosok két nap pihenőt kaptak. Holger Seitz csapata sok mindent megélhetett a hosszú út során.
Rusz Dániel
2019.02.04.
Paul Will 2018 nyarán, ingyen érkezett Münchenbe az FC Kaiserslauterntől. Az FCK-nál mindet megmozgattak, hogy továbbra is igényt tarthassanak szolgálataira, hiszen saját nevelésű ifijeik közül emelkedett ki, és el is kezdte az edzéseket a felnőtteknél.
Pandula László
2019.01.20.
Ebben a részben kapusunk, Manuel Neuer lehetséges örökösének néztünk utána. Meg tud felelni az elvárásoknak a német tehetség?
Török Péter
2019.01.12.
A bajor csodagyerek cikk első részében megnézzük, hogy egy fiatal német hogyan kerülhet be az első csapatba szélsőként, ahol két klasszis játékos foglal helyet most.
Regős András
2019.01.04.
A müncheni születésű Meritan Shabani ígéretes tehetség, fényes jövő állhat előtte. De vajon képes lesz-e beférkőzni a kezdő 11-be?
Eseménydús és eredményes évet zár az FC Bayern utánpótlás-részlege. Az elmúlt hónapokban néhány tehetség lehetőséget kapott a bemutatkozásra a profik között.
Paál Boglárka
2018.10.27.
A Bayern München nem feltétlen az elvárt módon kezdte a 2018/19-es szezont, de a Bajorok szurkolóinak nincs oka az aggodalomra: féltucat tehetséges fiatal játékos várja, hogy a Bayern színeiben bizonyíthasson.
Sukupčák Marián
2018.10.21.
Oliver Batista Meier, az FC Bayern játékosa brazil válogatott lehet.
A német labdarúgást egy nagy tehetség elvesztése fenyegeti. A bajor ékszer nyilvánvalóan felkeltette a brazil szövetség érdeklődését.
Cserny Szilárd
2018.08.01.
Miroslav Klose négy hete tért vissza az FC Bayernhez: a 2014-es világbajnok az új szezonban a rekordbajnok U17-es csapatát edzi, ez az első megbízása vezetőedzőként. Az elmúlt héten a 40 éves edző edzőtáborban volt csapatával az ausztriai Windischgarstenben. , ahol az fcbayern.com készített vele interjút.
Tóth Renáta
2018.07.07.
A csalódottság átadja helyét a az új kihívásoknak! Pár nappal a német válogatott világbajnokságról kiesését követően Miroslav Klose ismét munkába állt: a héten megkezdte munkáját edzőként a Bayern U17-es csapatánál.

Ezeket a cikkeket olvastad már?