Blogolj!
Alphonso Davies érkezésével egy óriási tehetség csatlakozik az FC Bayernhez. Azzal a játékosmegfigyelővel beszélt a Goal, aki felfedezte ezt a most 18 éves szupertehetséget. Őt Craig Dalrymplenek hívják, és neki volt a legnagyobb szerepe abban, hogy Phonzie Edmontonból Vancouverbe ment.
Uli Hoeneß radikális változtatást akar végrehajtani a Säbener Straßen – mindennel, ami ezzel jár. Ez annyit jelent: nem csak új sztárokat akarnak hozni, hanem régóta szolgáló játékosokat is eküldhetnek.
Domonkos Altdorfer
2018.11.18.
Wagner a Bayernnél uralkodó helyzetről és a Dortmundról beszélt, ezenkívül: arról, hogy egyes játékosok tartózkodnak a nyilvánosságtól.
A keserű 3:2-es dortmundi vereség után Sandro Wagner a szokásos magabiztossággal nyilatkozott a krízisben lévő rekordbajnok Bundesliga-elsőségért folytatott küzdelmét illetően.
Tóth Renáta
2018.11.17.
Lothar Matthäusszal a tz.de még a Klassiker előtt készített nagy interjút, melyben a korábbi Bayern játékos erős kritikákkal illette a csapat teljes vezetőségét és az edzőt, Niko Kovacot is.
Cserny Szilárd
2018.11.13.
Az izgalmas Borussia Dortmund és Fc Bayern közötti összecsapás Oliver Khannak is tetszett. A háromszor is a világ legjobb kapusának választott Kahn a Zdf sport stúdiójában elemezte a korábbi klubjának a helyzetét. A 49 éves Oliver Kahn világosan fogalmazott…
A kicker Manuel Neuerrel készített interjút a Dortmund elleni 2:3-as meccs után. A kapus nem ment haza a csapattal, helyette hazament a közeli Gelsenkirchenbe.
Mats Hummels a Bayern Münchennek a Borussia Dortmund otthonában elszenvedett 2:3-as veresége után nyilatkozott lecseréléséről, a dortmundiak hét pontos előnyéről a tabellán. Határozott véleménye van a bíróról és a második félidei visszaesésről.
Cserny Szilárd
2018.11.10.
Giovane Elber kilátogat a Bayern és a BVB közötti Bundesliga csúcsrangadóra, és védelmébe veszi volt játékostársát Niko Kovacot.
Dávid Fanni
2018.11.09.
„A Bundesliga egy hozzám passzoló bajnokság lehetne”, - mondta Antoine Griezmann, az Atletico 27 esztendős csatára egy a kickernek adott nagy interjúja során, azonban ezt a kijelentését egy döntő DE követte.
Regős András
2018.11.09.
Szerda este a Bayern München 2-0 arányban legyőzte az AEK Athén csapatát, ezzel nagy lépést téve a Bajnokok Ligája nyolcaddöntője felé. „Megérdemelt győzelem volt. Végig mi irányítottuk a mérkőzést,” értékelte a játékot Niko Kovac a hármas sípszót követően. A Bajorok jó meccset játszottak, de nem ülhetnek a babérjaikon.

Ezeket a cikkeket olvastad már?