Blogolj!
Domonkos Altdorfer
2018.11.28.
Niko Kovacot a korai menesztés fenyegeti a Bayernnél – az utód megtalálása nehéznek ígérkezik.
Zidane-tól Heynckes-ig: az AZ című lap a szóba jöhető jelölteket vizsgálja.
Kun Béla
2018.11.28.
Végre egy olyan meccs, ahol csak pár percig kellett izgulni! A Bayern, a hétvégi „majdnem zakóra” jól reagált: a Bajnokok Ligájában legyőzte a portugál bajnokot 5:1-re. Ezzel már az is biztossá vált, hogy sorozatban immár tizenegyedik alkalommal elérte a nyolcaddöntőt a gárda.
A Düsseldorf elleni 3:3 után felvetődik a kérdés, hogy az FC Bayern játékosai bíznak-e még edzőjük elképzeléseiben.
Niko Kovac a Bajnokok ligájában még biztosan a kispadon fog ülni, de hogy utána mi lesz, az kérdéses.
Cserny Szilárd
2018.11.27.
Először Renato Sanchest kérdezik, aki az első Benfica elleni meccsen jól játszott és gólt szerzett korábbi klubjával szemben. Gólt szerezni, különösen a Benfica ellen nagyon fontos volt önbizalom szempontjából, mondta Sanches.
Regős András
2018.11.25.
Az új busz azonnal elnyerte Michael Lauerbach tetszését. A hosszú ideje a Bayern földi szállításáért felelős buszsofőr volt az első, aki beülhetett az ultramodern csapatbusz volánja mögé, amit csütörtök este vettek át a német rekordbajnok illetékesei. Lauerbach egy neufahrni garázsból vezette a járművet a müncheni Odeonsplatzra, ahol az átadási ünnepséget rendezték.
Bogdányi Norbert
2018.11.25.
Mi lesz a Bayernnel a jövőben? Marad Rummenigge és Hoeneß? Kovac marad az edző? Az AZ Edmund Stobiert kérdezte ezekkel kapcsolatban.
Tóth Renáta
2018.11.24.
A hazai pályán elért mai döntetlen a Düsseldorf ellen természetesen csalódottságot váltott ki a játékosokból is. Mérkőzés utáni nyilatkozatok az este főszereplőitől.
Tóth Renáta
2018.11.24.
Sokáig úgy tűnt, végre összejön a régóta várt győzelem, de végül nagyon fontos pontokat veszített el a Bayern a mai mérkőzésen.
Domonkos Altdorfer
2018.11.24.
Ottmar Hitzfeld korábban a Bayern és a Dortmund edzője is volt, jónéhány alkalommal bajnok is lett. Az interjúban a Bundesligában kialakult helyzetről beszél.
Regős András
2018.11.23.
Csütörtök este Karl-Heinz Rummenigge átvehette az FC Bayern új csapatbuszának kulcsait. A 63 éves vezérigazgató ezután készséggel válaszolt az újságírók kérdéseire Alphonso Daviest, a jelenlegi helyzetet és a Bayern átigazolási politikáját illetően.

Ezeket a cikkeket olvastad már?