Blogolj!
Regős András
2018.12.18.
A Bayern München a Liverpoolt kapta ellenfeléül, a hétfői Bajnokok Ligája nyolcaddöntő sorsolásán. „Kemény ellenfél,” mondta Hasan Salihamidzic, a sportigazgató rögtön a húzás után. „Hatalmas párharc,” adott hangot első gondolatának Arjen Robben. Niko Kovac pedig már alig várja a találkozót, nagy magabiztossággal nyilatkozott: „Izgalmas kihívás. Bízom benne, hogy képesek leszünk továbbjutni.”
Kun Béla
2018.12.13.
Mekkora meccs! Két piroslap (1-1), és hat gól! 
A Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában, az FC Bayern idegenben kiharcolta a csoportelsőséget, miután 3:3-as döntetlent játszott az Ajax-al! 
Tóth Renáta
2018.12.12.
Az FC Bayern ma este az utolsó csoportmérkőzését játssza Amszterdamban, az Ajax vendégeként. A cél a csoportelsőség – mindkét csapat számára. A sajtótájékoztatón Serge Gnabry és Niko Kovac válaszoltak az újságírók kérdéseire.
Tóth Renáta
2018.12.10.
A 22 éves játékos az AZ-nek adott exkluzív interjúban beszél Ribéry és Robben búcsújáról, a jövőjéről a csapatnál, valamint szóba került a nyári világbajnokság is.
Regős András
2018.12.09.
A Bayern München szombat délután 3-0 arányban legyőzte az FC Nürnberg csapatát, ezzel véget vetve négy bajnoki mérkőzés óta tartó nyeretlenségei sorozatuknak hazai pályán.
Ő Mr. Wembley, ő lőtte 2013-ban az FC Bayern győztes gólját a Bajnokok Ligájában és egy évtizeden át meghatározó alakja volt a német rekordbajnoknak. „Arjen 2009 óta nagyon fontos és megbecsült játékosunk, akivel a futball világában megszerezhető összes trófeát megnyertük. Azt kívánom neki, hogy a tizedik idényében még egy-két trófeát szerezzen a gyűjteményébe”, - mondta Karl-Heinz Rummenigge.
Domonkos Altdorfer
2018.12.04.
Vége a spekulációknak: Karl-Heinz-Rummenigge világossá tette, bízik Kovacban. „Az a kívánságunk, hogy még sokáig vele dolgozhassunk”, mondta a vezető az AZ-nak.
Rusz Dániel
2018.12.03.
Az FC Bayern (minden ágát beleértve) és az FC Bayern München AF csoport sikeres esztendőt tudhat maga mögött, akárcsak a klubtagok csoportja, az FC Bayern München eV. A klub az előzőekhez hasonlóan lenyűgöző számokat hozott nyilvánosságra a 2017/18-as költségvetési évről, de számos sportsikerről és trófeáról is beszámolt. A tisztségviselők méltán részesültek tapsban az Audi Dome-ban a péntek esti Éves Közgyűlésen.
Tóth Renáta
2018.12.02.
A Bayern München elnöke egy tegernsee-i rendezvényen védelmébe vette a vezetőedző Kovacot, beszélt a Bayern transzferpolitikájáról, valamint a játékosokról is.
Bajorország korábbi miniszterelnöke nagyon jól ismeri az FC Bayern Münchent, és Uli Hoeneßt, és az AZ-nak adott nemrég interjút.

Ezeket a cikkeket olvastad már?