Blogolj!
Armin V Fabian
2019.01.02.
2009 január 15-én a New York-Seattle járaton repülő US Airways 1549 egy csapat kanadai lúddal ütközött, melynek következtében mindkét hajtóműve leállt. A gép nem tudott visszatérni egyik közeli repülőtérre sem, így a Hudson folyón landolt. Valahogy így alakult a Bayern München eddigi szezonja is…
Török Péter
2018.12.29.
A Bayern München csillagának nem kell külföldre mennie, hogy megkapja, amit akar. Akár a Real Madrid, a Paris Saint-Germain, a Chelsea, a Manchester United vagy a Juventus - a látszólag véget nem érő lista tagjai – érdeklődtek, úgy tűnt, nagyon valószínű, hogy Lewandowski hamarosan távozik Bajorországból. Ez a média-figyelem és a jövőbeli bizonytalanság természetesen a sztár viselkedését is befolyásolta.
Tóth Renáta
2018.12.29.
Arjen Robben után egy újabb rutinos játékos távozik a szezon végeztével Münchenből.
Niko Kovac nyár óta a Bayern München edzője. Ezalatt a hat hónap alatt valószínűleg minden oldalát megtapasztalhatta annak, hogy milyen egy edző élete a Säbener Strassen. A Bayern az első hét meccsét kivétel nélkül megnyerte. A 47 éves szakember és csapata ezután került egy nehezebb periódusba, de végül sikerült az őszi szezont nyolc veretlen tétmeccsel befejezni.
Armin V Fabian
2018.12.26.
A bajorok izgatottan néznek a megérdemelt karácsonyi ünnepek elé a szezon első felének kemény megpróbáltatásai után. Robert Lewandowski családjával tölti az időt Lengyelországban. A csatár elárulta, hogyan is telik az ünnep otthon, milyen volt a karácsony gyerekként, illetve mi változott amióta apa lett.
Bogdányi Norbert
2018.12.26.
Manuel Neuer nem a régi. A FC Bayern kapusának ez a legrosszabb idénye mióta 2011-ben az FC Schalkétól a rekordbajnokhoz igazolt. Az FC Bayern válsága a válogatott kapus gyenge teljesítményeivel is összhangban van, ezt sajnos statisztikák is alátámasztják. Neuer része a problémának - nem csak Münchenben, hanem a válogatottban is.
Domonkos Altdorfer
2018.12.24.
A Sport Bild jelenlegi kiadásában az „Újdonságok a Bayern öltözőjéből” címen szerepel ez a cikk. A nehéz időszakokhoz hozzátartozik a Bayernnél egy régi jelenség: Minél nyugtalanítóbb a helyzet sportszempontból, annál több konfliktus kerül a nyilvánosság elé a Bayern háza tájáról, ez persze nem eshet jól Niko Kovac edzőnek.
Armin V Fabian
2018.12.23.
Az FC Bayern magabiztos 3-0-ás győzelmet aratott Frankfurtban. Az első 20 percet leszámítva végig dominálta és irányította a mérkőzést.
A Bayern-legenda örül a liverpooliak elleni párharcnak, de 2 másik csapatot tart nagy esélyesnek.
Kun Béla
2018.12.21.
Az FC Bayern egy késői (83. perc) Franck Ribéry góllal győzte le 1:0-ra az RB Leipzig csapatát.

Ezeket a cikkeket olvastad már?