Blogolj!
Kun Béla
2019.01.20.
Folytatódott a Bayern győzelmi sorozata a Bundesligában 2019-ben is, miután a szezon második felének nyitómeccsén, 3:1 (2:0)-re győzte le a Hoffenheimot idegenben. Ez volt a 6. győzelem zsinórban a bajnokságban. A gólokat Goretzka (2x) és Lewandowski szerezték!
1899 Hoffenheim – FC Bayern München: a hétvégén végre visszatér a Bundesliga (péntek 20:30). A meccs előtt pedig a bajorok trénere, Niko Kovac tartott egy sajtótájékoztatót, amin megválaszolta a meccs előtt felmerülő legfontosabb kérdéseket.
Regős András
2019.01.14.
A kupa közel sem mondható hagyományosnak, de Niko Kovac megfelelő arányban kombinálta legjobb játékosait a fiatal tehetségekkel.
Hullottak a könnycseppek, és Ottmar Hitzfeld engedte ezt. 69 000 ember ujjongása, egy piros-fehér virágcsokor, és az érzés, amit Ő a nyomás és a megkönnyebbülés keverékeként írt le, ez okozta a könnyeket.
Az edzőlegenda Ottmar Hitzfeld 70 éves lett. Beszél a kerek évfordulóról, emlékezik a nagyszerű és a nehéz időkre. „Nem örültem már, ha győztünk”, mondja az FC Bayern egykori edzője.
Az FC Bayern München egy keretváltoztatáson dolgozik. A következő név már egyáltalán nem tartozik az ismeretlenek közé.
Török Péter
2019.01.10.
A kesztyűk felhúzva, fokuszálva és az arcon mindig ott a mosoly: Manuel Neuer első napjai Dohában. Miután kihagyta a tavalyi szezon edzőtáborát a lábsérülése miatt, a kapitány idén visszatér.
Regős András
2019.01.09.
A dohai edzőtábor hatodik napján Hasan Salihamidzic válaszolt az újságírók kérdéseire, több érdekes témát is érintve.
Egy meleg égövi téli edzőtábor előnyei kézenfekvőek. „Sokak előtt ott vannak a németországi képek, ott most éppen elég nehéz focizni”, - mondta nevetve Niko Kovac az újságíróknak Doha-ban. Miközben Münchenben, messze a rekordbajnok edzőtáborától, káoszt okoz a havazás, a csapata számára „fantasztikusak a körülmények” a sivatagi emirátusban, hogy megalapozzák a sikeres tavaszi szezont. „Mindenünk megvan, amire szükségünk van”, - folytatta Kovac.
Regős András
2019.01.04.
Amikor Callum Hudson-Odoi a 2018-as ICC-n Dublinban elhagyta a pályát, az egész stadion állva tapsolta meg a tinédzsert. Még az Arsenal szurkolóit is lenyűgözte a játéka. Csillag született.

Ezeket a cikkeket olvastad már?