Blogolj!
Kun Béla
2018.09.07.
2013 nagy év volt Jupp és Schweini számára... Most Jupp is megszólalt Basti utolsó Bayern meccse után néhány nappal az AZ-nek adott interjúban.
Tóth Renáta
2018.08.29.
A 49 éves, tiszteletbeli kapus 1994-2008 között játszott az FC Bayern csapatánál, 2002 óta pedig Bastian Schweinsteigerrel csapattársak is voltak - együtt 4 alkalommal nyerték meg a bajnokságot.
Az AZ-nek adott interjúban a kapusikon Oliver Kahn felidézi emlékeit a fiatal Bastian Schweinsteigerről.
Tóth Renáta
2018.08.28.
Philipp Lahm az AZ-nek adott interjúban beszélt korábbi csapattársáról, Bastian Schweinsteigerről, és természetesen szóba került a 2024-es EB pályázat is.
Regős András
2018.08.27.
A káprázatos Chicago legkáprázatosabb részében vagyunk. A Magnificent Mile a 3 millió fős lakosságú amerikai város szíve, a felkelő nap fénye megcsillan a felénk magasodó felhőkarcolókon. A Wrigley Buildinghez beszéltük meg a találkozót, Bastian Schweinsteiger pedig pont időben gördül be egy fekete terepjáróval.
Pandula László
2018.08.05.
Amikor a Bayern nemrégiben leigazolta a Vancouver Whitecaps fiatalját Alphonso Daviest, egyből Bastian Schweinsteigerre gondoltunk, aki elég közel áll a fiatal játékoshoz, és megkérdeztük a véleményét.
Már három éve annak, hogy Bastian Schweinsteiger elbúcsúzott az FC Bayerntől. A bajor „fociisten” időközben már a Chicago Fire színeiben fűzi a stoplist a Major League Soccer-ben. Természetesen a távólból sem veszítette szem elől az „ő FC Bayern-jét”. Különösen most, amikor a német rekordbajnok az USA-ban túrázik.
2018 augusztus 28-án a Bayern München ikonja, Bastian Schweinsteiger vissza fog térni az Allianz Arenaba, hogy hivatalosan is búcsút mondhasson a Bayern Münchennek, és a szurkolóitól a jelenlegi csapata, a Chicago Fire ellen pályára lépve
Bastian Schweinsteiger 2018-ban is Chicagoban játszhat majd. Basti történelmi karrierje legalább még egy fejezettel folytatódhat az Egyesült Államokban. Schweinsteiger egy évre szóló megállapodást írt alá a Chicago Fire-ral, amelynek feltételei jelenleg nem nyilvánosak.
Bogdányi Norbert
2017.12.18.
Bastian Schweinsteiger visszatér a Bundesligába? A 33 éves játékos szerződése az év végén lejár a Chicago Fire-nél, és bizonytalan a jövője. De a „Welt am Sonntag” szerint a játékos ügynökénél már felbukkantak az első érdeklődők.
Kun Béla
2017.04.12.
Örült az első győzelmének az új csapatában. De a Bayern még mindig a szíve közepében van és elmondta, hogy bízik a müncheni csapatban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?