894 új fertőzött
894 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 26 461 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 beteg, így az elhunytak száma 765 főre emelkedett.
Blogolj!
Kun Béla
2018.09.07.
2013 nagy év volt Jupp és Schweini számára... Most Jupp is megszólalt Basti utolsó Bayern meccse után néhány nappal az AZ-nek adott interjúban.
Tóth Renáta
2018.08.29.
A 49 éves, tiszteletbeli kapus 1994-2008 között játszott az FC Bayern csapatánál, 2002 óta pedig Bastian Schweinsteigerrel csapattársak is voltak - együtt 4 alkalommal nyerték meg a bajnokságot.
Az AZ-nek adott interjúban a kapusikon Oliver Kahn felidézi emlékeit a fiatal Bastian Schweinsteigerről.
Tóth Renáta
2018.08.28.
Philipp Lahm az AZ-nek adott interjúban beszélt korábbi csapattársáról, Bastian Schweinsteigerről, és természetesen szóba került a 2024-es EB pályázat is.
Regős András
2018.08.27.
A káprázatos Chicago legkáprázatosabb részében vagyunk. A Magnificent Mile a 3 millió fős lakosságú amerikai város szíve, a felkelő nap fénye megcsillan a felénk magasodó felhőkarcolókon. A Wrigley Buildinghez beszéltük meg a találkozót, Bastian Schweinsteiger pedig pont időben gördül be egy fekete terepjáróval.
Pandula László
2018.08.05.
Amikor a Bayern nemrégiben leigazolta a Vancouver Whitecaps fiatalját Alphonso Daviest, egyből Bastian Schweinsteigerre gondoltunk, aki elég közel áll a fiatal játékoshoz, és megkérdeztük a véleményét.
Már három éve annak, hogy Bastian Schweinsteiger elbúcsúzott az FC Bayerntől. A bajor „fociisten” időközben már a Chicago Fire színeiben fűzi a stoplist a Major League Soccer-ben. Természetesen a távólból sem veszítette szem elől az „ő FC Bayern-jét”. Különösen most, amikor a német rekordbajnok az USA-ban túrázik.
2018 augusztus 28-án a Bayern München ikonja, Bastian Schweinsteiger vissza fog térni az Allianz Arenaba, hogy hivatalosan is búcsút mondhasson a Bayern Münchennek, és a szurkolóitól a jelenlegi csapata, a Chicago Fire ellen pályára lépve
Bastian Schweinsteiger 2018-ban is Chicagoban játszhat majd. Basti történelmi karrierje legalább még egy fejezettel folytatódhat az Egyesült Államokban. Schweinsteiger egy évre szóló megállapodást írt alá a Chicago Fire-ral, amelynek feltételei jelenleg nem nyilvánosak.
Bogdányi Norbert
2017.12.18.
Bastian Schweinsteiger visszatér a Bundesligába? A 33 éves játékos szerződése az év végén lejár a Chicago Fire-nél, és bizonytalan a jövője. De a „Welt am Sonntag” szerint a játékos ügynökénél már felbukkantak az első érdeklődők.
Kun Béla
2017.04.12.
Örült az első győzelmének az új csapatában. De a Bayern még mindig a szíve közepében van és elmondta, hogy bízik a müncheni csapatban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?