Blogolj!
A Bayern München idén nyáron is repülőre száll, hogy a Nemzetközi Bajnokok Kupája (International Champions Cup) keretein belül három felkészülési mérkőzést játsszanak.
Fazekas Annamária
2017.07.31.
Négy nyerő, és két vesztes játékos: A Bayern ázsiai mérlege.
Néhány Bayern játékos plusz pontokat gyűjtött, néhányan veszteséggel zárták az ázsiai turnét. Felsoroljuk, szerintünk ki melyik kategóriába tartozik.
2017.07.30.
Karl-Heinz Rummenigge egy kis időt szakított arra, hogy pár fontos dologról beszélgessünk az Audi Summer Tour 2017 végéhez közeledve. Kommentálta a nagy utazást, de más, érdekesnek tűnő ügyben is megszólalt.
Shanghai, Shenzhen, Singapur: Az FC Bayern izgalmas napokat tudhat a háta mögött. Ezt Jörg Wacker is így gondolja, a Nemzetköziesítés és Stratégia elnöke, aki a 2017-es nyári Audi Turné lezárása alkalmából egy pozitív összegzést is elmond.
Rusz Dániel
2017.07.26.
Az FC Bayern München tagjai maguk mögött hagyták az AC Milantól elszenvedett, csalódást okozó 4-0-ás vereséget, és Szingapúrban impozáns játékkal 3-2 arányban felülmúlták a Chelseat. A meccsen, amely könnyen megismétlődhet a Bajnokok Ligája következő kiírásában, a német bajnok sokkal fölényesebben játszott, mint angol ellenfele.
Rusz Dániel
2017.07.25.
Az FC Bayern München már márciusban bejelentette részvételét a Shenzheni Futballakadémia építését kitűző befektetésben. A megállapodásban többek között az edzés és az edzők ellenőrzését, illetve az edzőtáborok közti tudástranszfert rögzítették.
Xiè xiè (köszönjük) és Zài jiàn (viszont látásra) Kína. nǐ hǎo (hello) Szingapúr! Vasárnap késő délután (ottani idő szerint) az FC Bayern München elérkezett az utolsó idei Audi Summer Tour 2017 végállomására.
Kun Béla
2017.07.19.
A nèmet rekordbajnok vasárnap este indult el az Audi nyári túrájára. S a Bayern csapata egy egykori sztárfocista kíséretével erősödik, noha nem a futballpályán.
A nyári felkészülési időszak sikeresen zárult az FC Bayern München számára. A Wolfratshausen és az Erlangen elleni fölényes győzelmeket követően a Telekom-kupán is jól teljesített a csapat, ami után boldogan utazhat a keret vasárnap a Távol-Keletre.
Domonkos Altdorfer
2017.07.15.
Jörg Wacker, a Bayern nemzetközi stratégiáért felelős elnöke a tz. interjújában a távol keleti „futball-bumm-ról”, és az FCB lehetőségeiről is átfogóan nyilatkozott.

Ezeket a cikkeket olvastad már?