Blogolj!
Kun Béla
2018.01.24.
Miután Leon Goretzka érkezik, így szinte biztos, hogy nyáron egy középpályás távozni fog. Az egyik, aki erre esélyes, az Arturo Vidal. Voltak pletykák, miszerint ő már most télen távozik. Nos, a híreszteléseknek ő maga vetett véget.
Még csak 18 éves, de máris olyan nagy csapatok figyelik a Bayern mellett, mint a Barca és a City. És már az ára is szépen megy felfelé, most éppen 16 millió euró.
Kun Béla
2018.01.20.
Az FC Everton a télen a Bayern leendő BL ellenfelétől a Besiktastól igazolt már egy játékost, tán a csapat legjobbját Tosunt. De ez nem jelenti azt, hogy ezzel be is fejezték az átigazolási időszakot.
Tán most Juan Bernat következik?
Bogdányi Norbert
2018.01.19.
Az már biztos, hogy Leon Goretzka és a Bayern München a nyártól összetartoznak. Azonban nem kizárt hogy már a téli szünetben megvásárolják a fiatal tehetséget – úgy tűnik, a Schalke hajlik az üzletre. Aki viszont útjában áll ennek, az, meglepő, de maga a játékos!
2018.01.19.
Véget ért a Goretzka-saga: a mai napon a klub hivatalosan is bejelentette, hogy a 22 éves német válogatott játékos július elsejétől a Bayern München játékosa!
Domonkos Altdorfer
2018.01.19.
A kolumbiai a nyár óta kölcsönjátékos erősíti a Bayernt. Döcögősen indult a szezonja, de aztán egyre jobb és jobb lett. Ma már boldogan nyilatkozik a müncheni csapatban betöltött szerepéről, és egyértelműsítette, hogy nagyon jól érzi magát a bajoroknál. Van azonban, ami még mostanság is bántja Jamest...
A legújabb hírek szerint a Bayern München csapata megfigyelőket küldött Portugáliába, hogy a Sporting Lisszabon fiatal tehetségét, Gelson Martinst alaposabban szemügyre vegyék.
Egyes források szerint a Bayer Leverkusen játékosmegfigyelő csapatának vezetője, Laurent Busser megegyezett a német rekordbajnok csapattal hogy náluk folytatja munkáját.
Kun Béla
2018.01.17.
A jövőjével kapcsolatban nyíltan beszélt. Maradna, de... Azok a fránya sérülések. Több, mint egy hónapig nem állt a bajorok rendelkezésére. A Leverkusen ellen visszatért...
Domonkos Altdorfer
2018.01.16.
Jupp Heynckes meg van róla győződve, hogy a Bayernnek folytatnia kell azt az átigazolási stratégiáját, hogy nem ad ki 50 milliónál nagyobb összegeket, de tenne egy kivételt!

Ezeket a cikkeket olvastad már?