Blogolj!
Gulyás Gábor Sr.
2018.02.10.
James Rodriguez, a Bayern kolumbiai játékosa gólt lőtt Mainzban is a 2:0-ás győzelem során, nem véletlenül ünneplik, hiszen hetek óta kiválóan játszik. Így aztán nem is meglepő, hogy a szenvedő Real állítólag vissza akarja hívni a nyáron Madridba!
Levente Molnár
2018.02.10.
Ahogy azt már mindenki tudja, a következő szezontól új középpályás csatlakozik a bajorokhoz Leon Goretzka személyében. Ezzel viszont kérdésessé vált Sebastian Rudy jövője. Könnyen lehet, hogy anélkül kell elhagyja a csapatot, hogy bebizonyíthatta volna, mire is képes igazán.
A Kicker értesülései szerint a Bayern München érdeklődik a 18 éves portugál jobb szélső Diogo Dalo iránt.
2018.02.07.
Az amerikai már többször megvillantotta tehetségét a Bundesligában. A Sport Bild szerint a Bayern München lehet az egyik klub, aki ajánlatot tehet a Borussia Dortmund fiatal tehetségéért, Christian Pulisic-ért. A jelentés szerint a Bayern vetélytársai a Barcelona és a Liverpool lehet a tehetséges amerikai megszerzéséért folytatott harcban, akit az elmúlt két évben a Bundesliga egyik legveszélyesebb szélsőjeként tartanak számon.
2018.02.03.
Két ikonikus játékos, akik sokat tettek a Bayern sikereiért. Goretzka érkezésével azonban egy ember minden bizonnyal létszám feletti lesz a középpályán. Ha el kell adni valakit,ki legyen az? A zseniális, de sokszor sérült Thiago? Vagy az egyik legnagyobb harcos, aki sohasem kíméli önmagáta csapat érdekében, de ugyanakkor hullámzó teljesítményt nyújtó Vidal?
Habo Peter
2018.02.02.
Már a szezon első felében szárnyra kaptak azok az pletykák, melyek a chilei harcos, Arturo Vidal távozását jósolták. Bár a klub vezetősége mereven elzárkózott ettől, azért valljuk be, felmerülhet pár ok, amelyek miatt Vidal mégis klubot válthat.
Gulyás Gábor Sr.
2018.01.28.
A cikkben bemutatjuk azokat a külföldről vásárolt ígéretes fiatalokat, akik a remény szerint a jövő Bayernjébenlehetnek nemzetközi sztárokká. Van köztük koreai, luxemburgi, holland, svéd és amerikai is!
A Bayern elnöke Karl-Heinz Rummenigge ismételten kihangsúlyozta, milyen jelentősége van a német futballt illetően Leon Goretzka leigazolásának. Mindemellett elárulta, hogy mely gigaklub orra elől sikerült elhalászni a Schalke tehetségét.
Amint honlapján tudósított róla, a Bayern München 2019. június 30-ig kölcsönadta osztrák U-21-es válogatott játékosát Marco Friedlt a Werder Bremennek. A kölcsönügylettel lehetőséget akarnak adni Friedlnek, hogy a Werder Bremen első csapatánál tovább fejlődjön, ahelyett, hogy David Alaba, Juan Bernat, Joshua Kimmich és Rafnha mögött rekedjen a Bayern München kispadján.
Bogdányi Norbert
2018.01.25.
Az SV Werder Bremen 19 forduló után a 16. helyen áll és a kiesés ellen küzd, ezért szívesen erősíteni a csapatát még a jelenlegi átigazolási időszakban. A pénzügyi helyzetükre való tekintettel nem igazán tudnak komoly igazolásokat véghezvinni, de egy tehetséges fiatal játékos kikölcsönzésére megvan a lehetőségük.

Ezeket a cikkeket olvastad már?