Blogolj!
Kun Béla
2018.02.28.
Robben és Ribéry aggódhat? A tárgyalás elég jól halad a Bayern és Malcom között,már személyesen is tárgyaltak a szélsővel. Az egyetlen akadály az lehet, hogy a Girondins Bordeaux 60 milló Eurót kér érte.
Török Péter
2018.02.26.
A klub volt sportigazgatója, Matthias Sammer szerint a Bayern nagyot hibázott, amikor elengedte Toni Kroost a Real Madridba. A 2014-es vb után a klub eladta Kroost a Realnak, elég csekélynek mondható 30 millió € összegért.
Kun Béla
2018.02.25.
Nagy meglepetésre azonnali hatállyal menedzsert váltott Robert Lewandowski. Az eddigi tanácsadói 10 éven át segítették a lengyelt a pályafutásában! A lengyel játékos akkor került föl a transfermarktra, amikor Cezary Kucharskinak és Maik Barthelnek köszönhetően a Bundesligába tudott igazolni.
Arjen Robben kezdi elfogadni a tényt, hogy a karrierje a Bayern Münchenben a végéhez közelít. A holland válogatott egykori szélső színes időszakot töltött a Bayernben, hozzásegítve a klubot 6 Bundesliga címhez, 4 Német Kupához és 2013-ban a Bajnokok Ligája serlegéhez, ráadásul a finálét ő döntötte el kései góljával.
Kiss Dorisz
2018.02.21.
A helyzet rózsásnak tűnik a csapat házatáján, de rengeteg dolgot kell megvitatni, ahogy közeledik a szezon vége. Íme, a főbb szempontok:
Wagnertől Friedl-ig. Elemzés: a Bayern München aggályok nélkül érkezett az átigazolási időszakhoz, amit számos okos üzleti lépéssel zárt.
Rusz Dániel
2018.02.19.
Arturo Vidal állítólag elhagyja Münchent, ám úgy néz ki, nem tartja kizártnak a szerződéshosszabbítást sem a bajoroknál.
Kun Béla
2018.02.15.
A közönség egyik kedvencének, Rafinhának a szerződése a nyáron lejár! Vajon hosszabbítanak vele? A brazil nem aggódik a jövője miatt...
Johanna Lukács
2018.02.13.
Real? Barca? "Nem tudom elképzelni, hogy van olyan klub, amelyik jobb, mint a Bayern München."
Sukupčák Marián
2018.02.12.
Több, mint egy átigazolási pletyka? Zinedine Zidane azt mondja, hogy annyira elégedetlen a Real Madrid egyik válogatott játékosával, hogy a szezon végén el kívánja adni. A Bayern lehet a vevő?

Ezeket a cikkeket olvastad már?