Blogolj!
A Bayern Mūnchen csapata próbajátékra hívta a 18 éves hátvédet, Gabriele Corbot. A fiatal játékos a Spezia Calzio csapatából érkezhet. Már március elejétől Mūnchenben tartózkodik, és az orvosi vizsgálatokon is átesett. A bajoroknak biztosan tetszett amit láttak, hiszen egy 5 éves szerződést kötnének vele.
Pandula László
2018.03.12.
Arjen Robben az egyik legfontosabb személye a Bayern támadójátékának, mióta megérkezett Münchenbe. Megvizsgáljuk miért is olyan fontos a játéka, illetve hogy pótolható-e vagy sem.
Fazekas Annamária
2018.03.08.
A BILD magazin információi szerint a Bayern felvette a kapcsolatot a Freiburg jelenlegi edzőjével, mint lehetséges Heynckes utóddal. Streich és a Bayern – működhet? A pozitív értelemben őrült edzővel a világbajnok, Toni Kroos készített interjút a Sport Bild jubileumi kiadásának.
Regős András
2018.03.06.
Számos fiatalabb és tapasztalatlanabb jelölt helyett az 52 éves freiburgi tréner lehet a befutó a Bayern edzői posztjára.
Sokasodnak a jelek, hogy Robert Lewandowski a nyáron el szeretné hagyni az FC Bayernt. A mögöttes problémának több gyökere van, nem csak anyagi természetűek. A klubnak ez nehézséget okoz.
Gulyás Gábor Sr.
2018.03.05.
A Kaiserslautern profi szerződésajánlata ellenére is a tinédzser korú Paul Will elhagyja a klubot a Bayernért.
Jakab Norbert
2018.03.02.
A Bayern jelenleg 19 pontos előnnyel vezeti a Bundesligát. Ráadásul nem úgy tűnik, mintha bárki is le tudná őket lassítani a hazai győzelemhez vezető ösvényen. Habár kétségtelenül megérdemli a Bayern, hogy elől legyen, mégis ha a szezon elejét nézzük, akkor ez egy meglepetés. Mi történt a Bundesliga többi részével?
Kun Béla
2018.03.02.
A Bayernnél egyre jobb formába lendül a kolumbiai. Most már kezdi bizonyítani a Real Madridtól kölcsönvett játékos, hogy sokat ér. Jupp Heynckes csapatában kulcsjátékossá nőtte ki magát. Rummenigge, a vezérigazgató dicsérte is, a jövőjét pedig nyugodtan akarják megtárgyalni.
2018.03.01.
Leon Goretzka már gyakorlatilag úton van München felé, most pedig egy másik Schalke-sztár hagyhatja ott a klubot a nyáron. A gelsenkircheniek vezetősége úgy nyilatkozott, tárgyalnak Max Meyerrel a szerződéshosszabbítással kapcsolatban.
Pandula László
2018.03.01.
A Bayern nyilvánosságra hozta, hogy meghosszabbított két szerződést is a napokban. Egy játékosét és egy vezetőét.

Ezeket a cikkeket olvastad már?