Blogolj!
Kun Béla
2018.04.18.
Médiainformációk szerint az FC Bayern érdeklődik a jelenleg kölni Jonas Hector iránt. Nagy valószínűséggel a nyáron Juan Bernat és az FC Bayern München útjai különválnak. A spanyol iránt az Atlético Madrid, és a Galatasaray is érdeklődik.
Regős András
2018.04.17.
A Calciomercato értesülései szerint a Bayern München komoly érdeklődést mutat a francia játékos iránt. A fiatal szélső nagy valószínűséggel távozik a Manchester Unitedtől a szezon végén, és mindeddig úgy tűnt, a Juventus lesz a befutó a 22 éves futballistáért.
Sebastian Riedel
2018.04.15.
Fredi Bobic kemény kritikákat fogalmazott meg a Bayernnel szemben Kovac átigazolásának módja miatt. A rekordbajnok nem vette fel közvetlenül a kapcsolatot.
Fredi Bobic az Eintracht Frankfurt sportigazgatója élesen bírálta a rekordbajnok Bayern München vezetését Niko Kovac leigazolásának módja miatt.
Pandula László
2018.04.04.
A napokban összeboronálták a Bayernt a robbanékony Gelson Martins-szal. Azt vizsgáltuk mennyire lenne szüksége a csapatnak a játékára. Múlt év december elején érkezett néhány jelentés a portugál játékosról a Bayern megfigyelőitől.
Tóth Renáta
2018.04.03.
Leon Goretzkával Düsseldorfban, a német válogatott legutóbbi barátságos mérkőzése előtt készítettek hosszabb interjút.
Fazekas Annamária
2018.03.30.
A BILD am SONNTAG exkluzív híre: Thomas Tuchel közölte Karl-Heinz Rummeniggevel, Uli Hoeneß-szel és Hasan Salihamidzic-csel, hogy rá ne számítsanak a továbbiakban, mint Jupp Heynckes utódjelölt. A Süddeutsche Zeitung”információ szerint a hírt Tuchel múlt pénteken közölte egy telefonkonferencia keretei között a Bayern vezetőségével.
Marc Kosicke Jürgen Kloppról, Julian Nagelsmannról és más német top edzőkről beszélt. A SPORT1 interjújában elmondta, hogy mi a helyzet az ügyfeleivel és a Bayern állítólagos érdeklődésével.
Az FC Bayern München vezérigazgatója igen nagy optimizmussal tekint klubjának gazdasági jövőjére. Karl-Heinz Rummenigge elárulta, hogy milyen feltételekhez köt egy 100 milliós transzfert. Uli Hoeneß és Karl-Heinz Rummenigge közösen irányítják a futballvilág egyik legjobbját, a Bayern Münchent. A „GQ” magazinnak adott interjúban pedig kiderül, hogy akadnak nézeteltéréseik az üzleti terület fejlesztését illetően.
Rusz Dániel
2018.03.25.
Legfrissebb tudósítások szerint a Bayern Münchennél szemet vetettek a jelenleg az FC Kölnben futballozó német válogatott balhátvédre, Jonas Hectorra.
Pandula László
2018.03.23.
Mindig jó ha van tartalék terv. Rory Smith a New York Times újságírója szerint a Bayern érdeklődést mutat a Liverpool sztárja, Roberto Firmino iránt. Ez elég nagy szó, mert ő a NYT labdarúgás rovatának a vezetője, tehát nem csak egy újabb újságíró, aki jártatja a száját. A 26 éves, egykori hoffenheimi játékos élvezi a sikereket mióta a Poolba igazolt, és már 23 gólt ért el az idei szezonban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?