Blogolj!
Regős András
2019.01.04.
Amikor Callum Hudson-Odoi a 2018-as ICC-n Dublinban elhagyta a pályát, az egész stadion állva tapsolta meg a tinédzsert. Még az Arsenal szurkolóit is lenyűgözte a játéka. Csillag született.
Tóth Renáta
2018.12.29.
Arjen Robben után egy újabb rutinos játékos távozik a szezon végeztével Münchenből.
Dávid Fanni
2018.11.09.
„A Bundesliga egy hozzám passzoló bajnokság lehetne”, - mondta Antoine Griezmann, az Atletico 27 esztendős csatára egy a kickernek adott nagy interjúja során, azonban ezt a kijelentését egy döntő DE követte.
Dávid Fanni
2018.11.04.
Hihetetlen lenne! Az olasz média közleményei szerint a Bayern Paulo Dybalát választotta ki azért, hogy a támadójátékát erősítse. A Bayern hatalmas előnye lehet az, hogy a Juventusnak Cristiano Ronaldo átigazolása után bevételre van szüksége.
Domonkos Altdorfer
2018.10.15.
Európa új csatárcsillaga Lengyelországból jött. Krzysztof Piatek már most az „új Lewandowskinak” számít, bár még nem top-klubban játszik. Jürgen Klopp és Pep Guardiola mellett az FC Bayern és a Borussia Dortmund is kinézte már magának. De kiről is van szó?
Tóth Renáta
2018.10.01.
Keveset koncentrál, túl sokat sérült? Jérôme Boateng megvédi magát a közelmúltban róla kialakított képtől. A Süddeutsche Zeitungnak adott interjúban beszél az FC Bayernnel való nehéz kapcsolatáról, a meghiúsult átigazolásáról a PSG-hez és az Özil/Gündogan botrányról is.
Tóth Renáta
2018.09.29.
A francia válogatottal idén nyáron világbajnokságot nyert játékos lehet a Bayern München új kiszemeltje.
Török Péter
2018.09.27.
James készen áll végleg a Bayernhez szerződni, és a Real el is engedné – írják a spanyol lapok. A kolumbiai középpályás két éve kölcsönben van a Bayernnél, és a Bayern 37 millió fontot is fizetne érte a Marca szerint.
A sikeres szezonkezdés bizakodásra adhat okot a Bayern számára. Felmerül a kérdés azonban azzal kapcsolatban, milyen elképzelései vannak a csapatnak hosszú távon. Ez ugyanis már az átmenet időszaka.
Dávid Fanni
2018.09.03.
Az FC Bayern München egy szokatlanul nyugodt átigazolási időszakot tudhat maga mögött. Az átigazolási időszakban tartózkodó magatartás jellemezte a bajnokcsapatot és ezt jól is csinálta így, véli Bernhard Lackner, az Abendzeitug szerkesztője.

Ezeket a cikkeket olvastad már?