894 új fertőzött
894 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 26 461 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 beteg, így az elhunytak száma 765 főre emelkedett.
Blogolj!
A Sport1 Doppelpass című műsorában Hoeneß arra utalt, hogy néhány nagynevű játékos nemrég aláírt a Bayernhez, de a neveket egyelőre nem hozza nyilvánosságra. Kikre utalhatott a klubelnök?
Uli Hoeneß egy hosszabb interjúban nyilatkozott arról, hogy milyen változtatásokat terveznek a nyáron a csapat keretében.
Regős András
2019.02.22.
Jann-Fiete Arpot az elmúlt hónapok során többször is szóba hozták a Bayernnel. Tavaly nyáron kezdődtek el a találgatások, de aztán végül új szerződést írt alá a HSV-vel. A találgatásoknak vége, most már hivatalos: Jann-Fiete Arp 2020-tól a Bayern játékosa.
Vajon hogy néz ki az FC Bayern jövője? Egy jelölt, aki újra és újra szóba kerül a Bayernnél, ő nem más, mint Paulo Dybala. Olasz hírek szerint a klub készen áll arra, hogy egy rekord átigazolási összeget fizessen az argentinért.
Télen sok pletyka volt a Bayern-hez lehetségesen érkező játékosokról, a végén viszont senki sem jött. Az, hogy mi siklott félre Rabiot-nál, most leírjuk.
Regős András
2019.02.12.
A Bayern jóval előre megkezdte a 2019/20-as szezon előkészületeit, már januárban bejelentették, hogy a jelenleg a Stuttgartban futballozó Benjamin Pavard júliusban csatlakozik a müncheniekhez. De vajon milyen szerepe lesz a bajor csapat védelmében?
Sebastian Riedel
2019.02.11.
James Papa fia jövőjét könnyebben képzeli el a Juventusban mint a Bayernben. Nyáron a Bayernnél négy játékosnak is lejár a szerződése, de egyikükről sem diskurálnak annyit mint James Rodríguezről.
Cserny Szilárd
2019.02.03.
A Bayern vezetősége bejelentette a következő két évre esedékes változásokat. A transzferablak megmutatja, hogy milyen nehéz ez a feladat. Bár a bajorok által kívánt játékosok nem a világsztárok polcain találhatóak, de mégis egy olyan rekordbefektetés felé mutat, amilyen még a Bundesligában nem fordult elő. Vajon az új FC Bayern többe fog kerülni, mint 250 millió euró? Eddig, ami biztos, az Benjamin Pavard 35 millió eurós igazolása a Stuttgartból.
Holland források szerint a Bayern München is beszállt a PSV 21 éves szélsője, Steven Berwijnért folyó küzdelembe.
Az FC Bayern München egy keretváltoztatáson dolgozik. A következő név már egyáltalán nem tartozik az ismeretlenek közé.

Ezeket a cikkeket olvastad már?