BL-halálcsoportban a Ferencváros!
A Barcelona, a Juventus és a Dinamo Kijev lesznek a magyar bajnok ellenfelei a Bajnokok Ligája csoportkörében. Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is tiszteletét teszi Budapesten.
Blogolj!
Egy nappal az FC Bayern és a Bayer Leverkusen közötti Német Kupa elődöntő előtt sajtótájékoztatót tartott Jupp Heynckes. Az FC Bayern nagy léptekkel halad a nagy cél, a triplázás felé. A bajnokságot már megnyerték, a Bajnokok Ligájában az elődöntőben vannak a müncheniek, ahol a Real Madrid lesz az ellenfelük. A Német Kupában is érdekelt még a német rekordbajnok – itt kedden (20:45) játszik elődöntőt a Bayer Leverkusen ellen.
Cserny Szilárd
2018.03.17.
A Bayernes Arturo Vidal magabiztos ebben a fontos időszakban. A Bajnokok Ligájának a megnyerésével végre megvalósulhat a vágya. Szó lesz arról, hogy mennyire büszke Arturo Vidal a jelenlegi helyzetre, hogy egy ilyen világszínvonalú klubnál, mint az FC Bayern, ilyen fontos szerepet tölthet be. Mivel a német nyelv alkalmanként nehézséget okoz, ezért a Bayern szurkolókkal nem mindig tudja megértetni magát.
Rusz Dániel
2018.02.19.
Arturo Vidal állítólag elhagyja Münchent, ám úgy néz ki, nem tartja kizártnak a szerződéshosszabbítást sem a bajoroknál.
Tóth Renáta
2018.02.10.
Leon Goretzka, a Schalke 04 és a német válogatott játékosa különleges helyzetben várja a ma esti Bundesliga fordulót: leendő munkaadója, a Bayern München ellen léphet pályára az Allianz Arénában.
2018.02.03.
Két ikonikus játékos, akik sokat tettek a Bayern sikereiért. Goretzka érkezésével azonban egy ember minden bizonnyal létszám feletti lesz a középpályán. Ha el kell adni valakit,ki legyen az? A zseniális, de sokszor sérült Thiago? Vagy az egyik legnagyobb harcos, aki sohasem kíméli önmagáta csapat érdekében, de ugyanakkor hullámzó teljesítményt nyújtó Vidal?
Habo Peter
2018.02.02.
Már a szezon első felében szárnyra kaptak azok az pletykák, melyek a chilei harcos, Arturo Vidal távozását jósolták. Bár a klub vezetősége mereven elzárkózott ettől, azért valljuk be, felmerülhet pár ok, amelyek miatt Vidal mégis klubot válthat.
Kun Béla
2018.01.24.
Miután Leon Goretzka érkezik, így szinte biztos, hogy nyáron egy középpályás távozni fog. Az egyik, aki erre esélyes, az Arturo Vidal. Voltak pletykák, miszerint ő már most télen távozik. Nos, a híreszteléseknek ő maga vetett véget.
Kun Béla
2018.01.13.
Mint arról többször beszámoltunk a napokban, Vidalt nagyon szívesen látná Conte a Chelsea csapatában. Arturot azonban ez - egyelőre - hidegen hagyja. A Bayernnal vannak nagy tervei. De a szerződésének a vége rohamosan közeledik....
Kun Béla
2018.01.07.
A Chelsea trénere, Conte mindenesetre nagyon örülne az érkezésének. Conte ismeri Vidalt, hisz volt már a chilei trénere.A középpályás iránt több klub is érdeklődik, de a legkomolyabb tán a Chelsea.
Habo Peter
2017.12.28.
Bár a Conte-Vidal páros remek munkát végzett a Juventus több fronton zajló menetelése alatt, az olasz edző nem volt hajlandó kommentálni azt a felvetést, hogy a chilei játékos esetleg a Chelsea-be szerződne.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?