BL-halálcsoportban a Ferencváros!
A Barcelona, a Juventus és a Dinamo Kijev lesznek a magyar bajnok ellenfelei a Bajnokok Ligája csoportkörében. Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is tiszteletét teszi Budapesten.
Blogolj!
A legújabb fejlemények szerint nagyon közel járnak a felek megállapodáshoz, akár már a héten megtörténhet a bombaigazolás!
Kun Béla
2017.03.13.
Az egykori tréner még mindig nagyon jó kapcsolatot ápol a Bayern Münchennel. Az ő belső információi szerint a bajorok vadásznak egy Arsenal játékosra.
Kun Béla
2017.03.09.
Az UEFA fegyelmi eljárást indított az Arsenal és a Bayern ellen. A fegyelmi oka: a keddi Bajnokok Ligája visszavágón a klubok szurkolóinak fegyelmezetlen viselkedése miatt.
Kun Béla
2017.03.09.
Egyöntetűen Wenger bukásáról beszél az angol média. Érdemes elolvasni az angol szalagcímeket: egyik sem a bírót, mindegyik Wengert okolja!
Bodonyi Zsófia
2017.03.09.
Az Arsenal elleni mérkőzés után csúcstartóvá vált a csapatunk számos BL statisztikában. Több játékosunk szintén csúcsokat döntött. Íme:
Kun Béla
2017.03.09.
Az Arsenal a bírót okolja a nagy vereség miatt, átírták a görög bíróról szóló wikipédia bejegyzést!
Kun Béla
2017.03.09.
Lewandowski nem csak a londoniak hálóját, de a várost is bevette a győztes meccs utáni éjszakán
Kun Béla
2017.03.08.
Azt a Bayernesek is elismerik, hogy az első félidőben jobb volt az Arsenal, de összességében kétség sem férhetett a továbbjutáshoz.
Kálovics Tibor
2017.03.07.
Az első félidőben ugyan még gyengébben játszott a Bayern, ám miután emberelőnybe került, ismét sima győzelmet aratott az Emirates Stadionban.
2017.03.07.
Neuer? Kimmich? Müller? Rafinha? Ki lesz kezdő és ki nem az Arsenal ellen? Mitől lett ennyire jó a Bayern? Ancelotti, Ribéry, Müller, Mertesacker és Wenger a mai meccsről.

Ezeket a cikkeket olvastad már?