Blogolj!
2019.03.05.
Goretzka, Ribéry és Robben is részt vett a mai csapatedzésen!
Tóth Renáta
2018.12.29.
Arjen Robben után egy újabb rutinos játékos távozik a szezon végeztével Münchenből.
Ő Mr. Wembley, ő lőtte 2013-ban az FC Bayern győztes gólját a Bajnokok Ligájában és egy évtizeden át meghatározó alakja volt a német rekordbajnoknak. „Arjen 2009 óta nagyon fontos és megbecsült játékosunk, akivel a futball világában megszerezhető összes trófeát megnyertük. Azt kívánom neki, hogy a tizedik idényében még egy-két trófeát szerezzen a gyűjteményébe”, - mondta Karl-Heinz Rummenigge.
Tóth Renáta
2018.12.02.
A Bayern München elnöke egy tegernsee-i rendezvényen védelmébe vette a vezetőedző Kovacot, beszélt a Bayern transzferpolitikájáról, valamint a játékosokról is.
Kun Béla
2018.11.28.
Végre egy olyan meccs, ahol csak pár percig kellett izgulni! A Bayern, a hétvégi „majdnem zakóra” jól reagált: a Bajnokok Ligájában legyőzte a portugál bajnokot 5:1-re. Ezzel már az is biztossá vált, hogy sorozatban immár tizenegyedik alkalommal elérte a nyolcaddöntőt a gárda.
Tóth Renáta
2018.09.29.
Voltak idők, amikor nem sokan gondolták, hogy Franck Ribéry (35) még 2018-ban is az FC Bayern játékosa lesz. De a rutinos játékos még mindig itt van és rengeteg mondanivalója van.
Kun Béla
2018.08.24.
Arjenen nem látszik a kora. Még mindig ezer fokon ég, és sem edzésen, sem a pályán nem adja alább. Az idei a tizedik szezonja Münchenben. Amikor jött, bizonytalan volt a döntésében, ma már tudja, jobban nem is dönthetett volna. És még mindig nagy tervei vannak! Az FCB interjúja a holland sztárral:
Tóth Renáta
2018.08.05.
Pénz vagy minőség? Karl-Heinz Rummenigge az utóbbit választja. Miért nem adják el Robert Lewandowskit akár 150 millió Euróért sem, mi a véleménye Ronaldo átigazolásáról, valamint Özil és a DFB konfliktusáról - többek között ezekről beszélt az elnök a tz-nek adott interjúban.
A szezon előtti alapozás nem feltétlenül a kedvenc edzésidőszaka a legtöbb profi futballistának. Intenzív erőnléti edzések, az erő, a gyorsaság és az állóképesség fejlesztése adják az alapot, hogy a játékosok készen álljanak egy hosszú és a végén reményeink szerint eredményes szezonra. A fáradság leküzdését is javítani hivatottak, hogy erre építve hatékony technikai és taktikai edzéseket lehessen tartani.
Cserny Szilárd
2018.07.09.
Bár Robbery-ként egy korszakot jelentenek az FC Bayernben, Franck Ribéry és Arjen Robben alighanem az utolsó müncheni szezonnak futnak neki. A világbajnokságon való részvétel nélkül még inkább a rajongók fókuszában vannak.

Ezeket a cikkeket olvastad már?