Blogolj!
Alphonso Davies érkezésével egy óriási tehetség csatlakozik az FC Bayernhez. Azzal a játékosmegfigyelővel beszélt a Goal, aki felfedezte ezt a most 18 éves szupertehetséget. Őt Craig Dalrymplenek hívják, és neki volt a legnagyobb szerepe abban, hogy Phonzie Edmontonból Vancouverbe ment.
Juhász Gréta
2018.08.08.
A Sportsnet.ca hétről-hétre riportot készít a Sportsnet 650 kommentátorával, Dan Riccioval, a Vancouver Whitecaps-szel kapcsolatos aktuális témákat illetően. Most a fiatal tehetség, Alphonso Davies átigazolása köré körvonalazódtak a kérdések.
Regős András
2018.08.01.
A Vancouver Whitecaps kapusa, Stefan Marinovic Arjen Robbenhez hasonlította Alphonso Daviest, ezzel betekintést nyújtva a szurkolóknak, mit is várhatnak tőle, miután 2019 januárjában csatlakozik a Bayern München csapatához.
Kiss Dorisz
2018.07.28.
Bemutatjuk Alphonso Davies történetét, aki 2019 január 1-től csatlakozik a csapatunkhoz. Mielőtt Alphonso megszületett volna, a szülei Monroviában, Libéria fővárosában éltek. Itt két polgárháborút is megéltek. Végül egy Ghanai menekülttáborba kerültek, itt született meg Alphonso 2000 novemberében.
Tóth Renáta
2018.07.24.
Uli Hoeneß kedd délután megerősítette, hogy a Bayern München megvásárolta Alphonso Daviest, valamint beszélt a távozók számáról is.

Ezeket a cikkeket olvastad már?