BL-halálcsoportban a Ferencváros!
A Barcelona, a Juventus és a Dinamo Kijev lesznek a magyar bajnok ellenfelei a Bajnokok Ligája csoportkörében. Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is tiszteletét teszi Budapesten.
Blogolj!
2019.12.16.
Úgy néz ki, kezd visszaállni a világ rendje. A hétközi BL-siker után, a bajnokságban is szép számban termeltük a gólokat. A Werdert, egy hatossal engedtük hazaútra, Münchenből.
2019.11.30.
Flick mester első veresége. Hiába, minden sorozat megszakad egyszer.
Tóth Renáta
2018.09.27.
A ma délutáni, nyoni UEFA ülésen 12-4 szavazati aránnyal a bizottság a német pályázat mellett döntött.
Jürgen Muth, az Allianz Arena ügyvezető igazgatója az FC Bayern újjávarázsolt otthonáról, a környezetvédelemről, a dohányzás tilalmáról, a 2024-es Eb-ről és a helikopterről végzett építési munkákról.
Regős András
2017.11.30.
A Bayern szurkolók nagy része – éljenek akár Bajorországban, Németországban, vagy bárhol a világon – rendelkezik internetkapcsolattal, és követi a német rekordbajnok körüli eseményeket okostelefonon, laptopon, tableten, vagy számítógépen.
Kun Béla
2017.11.17.
Az Allianz Aréna további felújításokon fog keresztülmenni. Az új ülőhelyek mellett egy parkolóház és egy új bejárat is tervbe van véve. S mikor állnak neki az építkezésnek? Utánakérdeztünk.
2017.09.23.
Az Allianz Arena egyike a tíz lehetséges helyszínnek, amit a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) a 2024-es EB házigazdájának jelöl. Pénteken a Német Labdarúgó Szövetség bizottsága bejelentette a végső lehetséges helyszíneket a 14 stadion közül.
Az hogy az 1860 München a Grünwalder stadionban játssza majd a mérkőzéseit, már régóta ismeretes volt, azonban csak most került pont a bérleti szerződés végére, amit az FC Bayern sajtóközleményében hozott nyilvánosságra.
Robbantott az FC Bayern! Alig néhány órával a Német Futball Liga 2017/18-as menetrendjének nyilvánosságra hozatala után, már csütörtökön, a rekordbajnok összes hazai mérkőzésére túljelentkezés volt.
Kun Béla
2017.07.01.
Szombaton kezdődik meg a szezonra való felkészülés, de a Säbener Strassén a munkálatok már néhány hete zajlanak.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?