Blogolj!
Török Péter
2017.11.05.
A nyári átigazolási hónapokban makacsul tartotta magát a híresztelés, miszerint a Bayern Alexis Sánchezt akarja. Ezt a Bayern vezetői előbb nem kommentálták, majd cáfolták. Most ismét olyan hírek kaptak szárnyra, hogy a téli szünetben a Bayern megpróbálja megszerezni a chilei klasszist.
A Bayern München elnöke, Uli Hoeness, már korábban utalt rá, hogy az Alexis Sanchez igényeihez hasonló fizetési elvárásoknak nem tudnak megfelelni, így nem is számít arra, hogy az Arsenal játékosa csatlakozzon a csapathoz.
Az átigazolási pletyka nagyon hamar nagy hullámokat vetett és még mindig uralja a nyári átigazolási piacot: de kirajzolódik, hogy az Arsenal sztárja Alexis Sanchez nem fog az FC Banyernhez igazolni. Három ok, ami ezt alátámasztja.
2017.07.02.
Arturo szerint, bár márígy is sok világsztár van a Bayernben, Sanchez tudna még dobni a csapaton. Sanchez egylőre néma ahz ügyben, ma este pedig Vidallalegyütt küzdenek a németek ellen a Konföderációs Kupa döntöjében. Utána talán okosabbakleszünk a jövőjét illetően.
2017.06.28.
A Bayern és az Alexis közti megegyezés nem várt akadályba ütközhet, mivel - állítólag - Lewandowskinak nem tetszik az a magas fizetés, amit a bajorok adnának a chilei-nek.
Kun Béla
2017.06.24.
Kell-e Goretzka a Bayernbe? Jogos volt-e Lewa hisztije? Kiveszett-e egy nagy generáció? Sikerül-e Ancelottinak a szokatlan feladatot megoldania?
Kun Béla
2017.06.23.
Ottmar Hitzfeld is megszólalt Sanchez-ügyben, de az átigazolása, úgy tűnik, már lefutott-ügy…
A napoban lehetséges Alexis Sanchez érkezése, és Douglas Costa távozása. A transfermarkt.de oldalon jó esély van mindkét transzferre.
A legújabb fejlemények szerint nagyon közel járnak a felek megállapodáshoz, akár már a héten megtörténhet a bombaigazolás!
Kun Béla
2017.05.17.
Kútba esik a Bayern tervezett nagy igazolása? Vagy tényleg alaptalan pletyka volt az egész és már meg is van az új játékos Angliából?
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?