Blogolj!
Tóth Renáta
2018.06.24.
A Svédország elleni győzelmet követően Joachim Löw egy rövid interjúban értékelte a látottakat és beszélt a csapata erősségeiről.
Tóth Renáta
2018.03.23.
Ma este barátságos mérkőzésen lép pályára Németország a spanyol válogatott ellen. A sajtótájékoztatón Joachim Löw kitért a közelgő világbajnokságra és a végleges keret kijelölésére is.
Tóth Renáta
2018.03.21.
A Német Labdarúgó Szövetség és az Adidas együtt mutatták be ma délelőtt a Német válogatott új, idegenbeli mezét a nyári világbajnokságra.
Bogdányi Norbert
2017.12.01.
A címvédéshez vezető út elejére Németország egy érdekes csoportot kapott magának. A német válogatottat a csapatkapitány Manuel Neuerrel, Mats Humelssel és Thomas Müllerrel a fedélzeten az F csoportba sorsolták. Az ellenfelei Mexikó Svédország és Dél-Korea lesznek.
Tóth Renáta
2017.11.14.
Az év utolsó meccsén az év legkeményebb ellenfele vár a Nationalelfre. Az egész éves veretlenség a tét. A Bayern válogatott játékosa nagyon készül a mérkőzésre.
Tóth Renáta
2017.11.13.
A dfb.de oldal és a Fan Club Nationalmannschaft Mats Hummelst választotta az Anglia elleni barátságos mérkőzés legjobb játékosának.
Tóth Renáta
2017.11.13.
Holnap este Németország Kölnben lép pályára a Franciaország elleni barátságos mérkőzésen. Joachim Löw és Toni Kroos válaszoltak a sajtótájékoztatón az újságírók kérdéseire.
Pandula László
2017.11.12.
Nem lesz már Phillipp Lahm, Lukas Podolski és Bastian Schweinsteiger sem többet a német keretben, ennek ellenére Joachim Löw bízik benne, hogy képesek lesznek megvédeni címüket a jövő nyári, oroszországi világbajnokságon.
Tóth Renáta
2017.11.11.
Joachim Löw a dfb.de oldalnak adott interjúban értékelte az Anglia elleni mérkőzést.
Tóth Renáta
2017.11.11.
A német válogatott péntek este gól nélküli döntetlent játszott az Anglia elleni barátságos mérkőzésen. Joachim Löw elégedett volt csapata játékával, a dfb.de pedig összegyűjtötte a meccs utáni értékeléseket a trénertől és a játékosoktól.

Ezeket a cikkeket olvastad már?