Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:30 M5
hirdetés
Blogolj!
Mostantól minden meccsünk egy bajnoki döntő!

Mostantól minden meccsünk egy bajnoki döntő!

2019.04.04. | Karl von Kempf

A képlet nagyon egyszerű: ha a hátralévő mind a hét mérkőzésünket megnyerjük, akkor biztosan bajnokok leszünk. Ha nem nyerjük meg mindet, akkor szinte biztosan nem a miénk lesz a salátástál.

Tovább
Tripla vagy semmi? Sorsdöntő meccs jön, szinte az egész szezon ezen múlik!

Tripla vagy semmi? Sorsdöntő meccs jön, szinte az egész szezon ezen múlik!

Tovább
Coman soha nem lesz Ribéry méltó utódja...

Coman soha nem lesz Ribéry méltó utódja...

Tovább
Regős András
2018.12.18.
A Bayern München a Liverpoolt kapta ellenfeléül, a hétfői Bajnokok Ligája nyolcaddöntő sorsolásán. „Kemény ellenfél,” mondta Hasan Salihamidzic, a sportigazgató rögtön a húzás után. „Hatalmas párharc,” adott hangot első gondolatának Arjen Robben. Niko Kovac pedig már alig várja a találkozót, nagy magabiztossággal nyilatkozott: „Izgalmas kihívás. Bízom benne, hogy képesek leszünk továbbjutni.”
Regős András
2018.12.16.
A Bayern bombaformában volt a Bundesliga 15. fordulójában, az idei bajnoki szezonban a legnagyobb arányú győzelmüket aratták, 4-0-ra győzték le a Hannovert. Alább a mérkőzés utáni nyilatkozatok olvashatók:
Kun Béla
2018.12.13.
Mekkora meccs! Két piroslap (1-1), és hat gól! 
A Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában, az FC Bayern idegenben kiharcolta a csoportelsőséget, miután 3:3-as döntetlent játszott az Ajax-al! 
Tóth Renáta
2018.12.12.
Az FC Bayern ma este az utolsó csoportmérkőzését játssza Amszterdamban, az Ajax vendégeként. A cél a csoportelsőség – mindkét csapat számára. A sajtótájékoztatón Serge Gnabry és Niko Kovac válaszoltak az újságírók kérdéseire.
Tóth Renáta
2018.12.10.
A német szövetségi kapitány gyorsan elfelejtené a katasztrofális 2018-as évet, és már előre tekint. Sok új játékos kaphat lehetőséget a jövőben - mely a régiek mellőzését jelenti.
Tóth Renáta
2018.12.10.
A 22 éves játékos az AZ-nek adott exkluzív interjúban beszél Ribéry és Robben búcsújáról, a jövőjéről a csapatnál, valamint szóba került a nyári világbajnokság is.
Regős András
2018.12.09.
A Bayern München szombat délután 3-0 arányban legyőzte az FC Nürnberg csapatát, ezzel véget vetve négy bajnoki mérkőzés óta tartó nyeretlenségei sorozatuknak hazai pályán.
Ő Mr. Wembley, ő lőtte 2013-ban az FC Bayern győztes gólját a Bajnokok Ligájában és egy évtizeden át meghatározó alakja volt a német rekordbajnoknak. „Arjen 2009 óta nagyon fontos és megbecsült játékosunk, akivel a futball világában megszerezhető összes trófeát megnyertük. Azt kívánom neki, hogy a tizedik idényében még egy-két trófeát szerezzen a gyűjteményébe”, - mondta Karl-Heinz Rummenigge.
Domonkos Altdorfer
2018.12.04.
Vége a spekulációknak: Karl-Heinz-Rummenigge világossá tette, bízik Kovacban. „Az a kívánságunk, hogy még sokáig vele dolgozhassunk”, mondta a vezető az AZ-nak.
Rusz Dániel
2018.12.03.
Az FC Bayern (minden ágát beleértve) és az FC Bayern München AF csoport sikeres esztendőt tudhat maga mögött, akárcsak a klubtagok csoportja, az FC Bayern München eV. A klub az előzőekhez hasonlóan lenyűgöző számokat hozott nyilvánosságra a 2017/18-as költségvetési évről, de számos sportsikerről és trófeáról is beszámolt. A tisztségviselők méltán részesültek tapsban az Audi Dome-ban a péntek esti Éves Közgyűlésen.

Ezeket a cikkeket olvastad már?