Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:30 M5
hirdetés
Blogolj!
Mostantól minden meccsünk egy bajnoki döntő!

Mostantól minden meccsünk egy bajnoki döntő!

2019.04.04. | Karl von Kempf

A képlet nagyon egyszerű: ha a hátralévő mind a hét mérkőzésünket megnyerjük, akkor biztosan bajnokok leszünk. Ha nem nyerjük meg mindet, akkor szinte biztosan nem a miénk lesz a salátástál.

Tovább
Tripla vagy semmi? Sorsdöntő meccs jön, szinte az egész szezon ezen múlik!

Tripla vagy semmi? Sorsdöntő meccs jön, szinte az egész szezon ezen múlik!

Tovább
Coman soha nem lesz Ribéry méltó utódja...

Coman soha nem lesz Ribéry méltó utódja...

Tovább
Bogdányi Norbert
2018.12.29.
Sikereket, vereségeket, boldog és megragadó pillanatokat tartogatott a 2018-as év a női csapat számára. Az fcbayern.com a csapat vezetőedzőjével Thomas Wörlével tekint vissza az évre.
Niko Kovac nyár óta a Bayern München edzője. Ezalatt a hat hónap alatt valószínűleg minden oldalát megtapasztalhatta annak, hogy milyen egy edző élete a Säbener Strassen. A Bayern az első hét meccsét kivétel nélkül megnyerte. A 47 éves szakember és csapata ezután került egy nehezebb periódusba, de végül sikerült az őszi szezont nyolc veretlen tétmeccsel befejezni.
Tóth Renáta
2018.12.27.
2018 egy olyan év volt a német válogatott számára, melyet minél gyorsabban elfelejtenének. Így van ezzel a csapatkapitány, Manuel Neuer is, aki optimistán tekint a jövőbe.
Armin V Fabian
2018.12.26.
A bajorok izgatottan néznek a megérdemelt karácsonyi ünnepek elé a szezon első felének kemény megpróbáltatásai után. Robert Lewandowski családjával tölti az időt Lengyelországban. A csatár elárulta, hogyan is telik az ünnep otthon, milyen volt a karácsony gyerekként, illetve mi változott amióta apa lett.
Bogdányi Norbert
2018.12.26.
Manuel Neuer nem a régi. A FC Bayern kapusának ez a legrosszabb idénye mióta 2011-ben az FC Schalkétól a rekordbajnokhoz igazolt. Az FC Bayern válsága a válogatott kapus gyenge teljesítményeivel is összhangban van, ezt sajnos statisztikák is alátámasztják. Neuer része a problémának - nem csak Münchenben, hanem a válogatottban is.
Domonkos Altdorfer
2018.12.24.
A Sport Bild jelenlegi kiadásában az „Újdonságok a Bayern öltözőjéből” címen szerepel ez a cikk. A nehéz időszakokhoz hozzátartozik a Bayernnél egy régi jelenség: Minél nyugtalanítóbb a helyzet sportszempontból, annál több konfliktus kerül a nyilvánosság elé a Bayern háza tájáról, ez persze nem eshet jól Niko Kovac edzőnek.
Tóth Renáta
2018.12.24.
Melanie Leupolz 2020 nyaráig hosszabbította meg szerződését az FC Bayern női csapatánál. A 24 éves olimpiai- és Európa-bajnok játékos az interjúban beszélt a női Bundesliga helyzetéről, és a jövő évi világbajnokságról is.
Armin V Fabian
2018.12.23.
Az FC Bayern magabiztos 3-0-ás győzelmet aratott Frankfurtban. Az első 20 percet leszámítva végig dominálta és irányította a mérkőzést.
A Bayern-legenda örül a liverpooliak elleni párharcnak, de 2 másik csapatot tart nagy esélyesnek.
Kun Béla
2018.12.21.
Az FC Bayern egy késői (83. perc) Franck Ribéry góllal győzte le 1:0-ra az RB Leipzig csapatát.

Ezeket a cikkeket olvastad már?