BL-halálcsoportban a Ferencváros!
A Barcelona, a Juventus és a Dinamo Kijev lesznek a magyar bajnok ellenfelei a Bajnokok Ligája csoportkörében. Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is tiszteletét teszi Budapesten.
Blogolj!
Ismét lecsapott a Zirkzee, Gnabry páros!

Ismét lecsapott a Zirkzee, Gnabry páros!

2019.12.23. | Bera

A végén sikerült bedarálnunk a Wolfsburg együttesét, és így győzelemmel búcsúztunk az évtől.

Tovább
A last minute percek győzelmet értek

A last minute percek győzelmet értek

Tovább
BL: A Chelsea-vel játszunk a nyolc közé jutásért

BL: A Chelsea-vel játszunk a nyolc közé jutásért

Tovább
Kálovics Tibor
2019.01.05.
Csapatunk úgy vágott neki a 2019-es esztendőnek, hogy mindhárom fronton versenyben van a győzelemért. Szubjektív cikkünkben azt taglaljuk, hogy mennyi az esély arra, hogy a három trófea közül valamelyik Münchenbe kerül.
Regős András
2019.01.04.
Amikor Callum Hudson-Odoi a 2018-as ICC-n Dublinban elhagyta a pályát, az egész stadion állva tapsolta meg a tinédzsert. Még az Arsenal szurkolóit is lenyűgözte a játéka. Csillag született.
Regős András
2019.01.04.
A müncheni születésű Meritan Shabani ígéretes tehetség, fényes jövő állhat előtte. De vajon képes lesz-e beférkőzni a kezdő 11-be?
Eseménydús és eredményes évet zár az FC Bayern utánpótlás-részlege. Az elmúlt hónapokban néhány tehetség lehetőséget kapott a bemutatkozásra a profik között.
Armin V Fabian
2019.01.02.
2009 január 15-én a New York-Seattle járaton repülő US Airways 1549 egy csapat kanadai lúddal ütközött, melynek következtében mindkét hajtóműve leállt. A gép nem tudott visszatérni egyik közeli repülőtérre sem, így a Hudson folyón landolt. Valahogy így alakult a Bayern München eddigi szezonja is…
Török Péter
2018.12.29.
A Bayern München csillagának nem kell külföldre mennie, hogy megkapja, amit akar. Akár a Real Madrid, a Paris Saint-Germain, a Chelsea, a Manchester United vagy a Juventus - a látszólag véget nem érő lista tagjai – érdeklődtek, úgy tűnt, nagyon valószínű, hogy Lewandowski hamarosan távozik Bajorországból. Ez a média-figyelem és a jövőbeli bizonytalanság természetesen a sztár viselkedését is befolyásolta.
Tóth Renáta
2018.12.29.
Arjen Robben után egy újabb rutinos játékos távozik a szezon végeztével Münchenből.
Bogdányi Norbert
2018.12.29.
Sikereket, vereségeket, boldog és megragadó pillanatokat tartogatott a 2018-as év a női csapat számára. Az fcbayern.com a csapat vezetőedzőjével Thomas Wörlével tekint vissza az évre.
Niko Kovac nyár óta a Bayern München edzője. Ezalatt a hat hónap alatt valószínűleg minden oldalát megtapasztalhatta annak, hogy milyen egy edző élete a Säbener Strassen. A Bayern az első hét meccsét kivétel nélkül megnyerte. A 47 éves szakember és csapata ezután került egy nehezebb periódusba, de végül sikerült az őszi szezont nyolc veretlen tétmeccsel befejezni.
Tóth Renáta
2018.12.27.
2018 egy olyan év volt a német válogatott számára, melyet minél gyorsabban elfelejtenének. Így van ezzel a csapatkapitány, Manuel Neuer is, aki optimistán tekint a jövőbe.

Ezeket a cikkeket olvastad már?