Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:30 M5
hirdetés
Blogolj!
Mostantól minden meccsünk egy bajnoki döntő!

Mostantól minden meccsünk egy bajnoki döntő!

2019.04.04. | Karl von Kempf

A képlet nagyon egyszerű: ha a hátralévő mind a hét mérkőzésünket megnyerjük, akkor biztosan bajnokok leszünk. Ha nem nyerjük meg mindet, akkor szinte biztosan nem a miénk lesz a salátástál.

Tovább
Tripla vagy semmi? Sorsdöntő meccs jön, szinte az egész szezon ezen múlik!

Tripla vagy semmi? Sorsdöntő meccs jön, szinte az egész szezon ezen múlik!

Tovább
Coman soha nem lesz Ribéry méltó utódja...

Coman soha nem lesz Ribéry méltó utódja...

Tovább
Török Péter
2019.01.10.
A kesztyűk felhúzva, fokuszálva és az arcon mindig ott a mosoly: Manuel Neuer első napjai Dohában. Miután kihagyta a tavalyi szezon edzőtáborát a lábsérülése miatt, a kapitány idén visszatér.
Regős András
2019.01.09.
A dohai edzőtábor hatodik napján Hasan Salihamidzic válaszolt az újságírók kérdéseire, több érdekes témát is érintve.
Egy meleg égövi téli edzőtábor előnyei kézenfekvőek. „Sokak előtt ott vannak a németországi képek, ott most éppen elég nehéz focizni”, - mondta nevetve Niko Kovac az újságíróknak Doha-ban. Miközben Münchenben, messze a rekordbajnok edzőtáborától, káoszt okoz a havazás, a csapata számára „fantasztikusak a körülmények” a sivatagi emirátusban, hogy megalapozzák a sikeres tavaszi szezont. „Mindenünk megvan, amire szükségünk van”, - folytatta Kovac.
Kálovics Tibor
2019.01.05.
Csapatunk úgy vágott neki a 2019-es esztendőnek, hogy mindhárom fronton versenyben van a győzelemért. Szubjektív cikkünkben azt taglaljuk, hogy mennyi az esély arra, hogy a három trófea közül valamelyik Münchenbe kerül.
Regős András
2019.01.04.
Amikor Callum Hudson-Odoi a 2018-as ICC-n Dublinban elhagyta a pályát, az egész stadion állva tapsolta meg a tinédzsert. Még az Arsenal szurkolóit is lenyűgözte a játéka. Csillag született.
Regős András
2019.01.04.
A müncheni születésű Meritan Shabani ígéretes tehetség, fényes jövő állhat előtte. De vajon képes lesz-e beférkőzni a kezdő 11-be?
Eseménydús és eredményes évet zár az FC Bayern utánpótlás-részlege. Az elmúlt hónapokban néhány tehetség lehetőséget kapott a bemutatkozásra a profik között.
Armin V Fabian
2019.01.02.
2009 január 15-én a New York-Seattle járaton repülő US Airways 1549 egy csapat kanadai lúddal ütközött, melynek következtében mindkét hajtóműve leállt. A gép nem tudott visszatérni egyik közeli repülőtérre sem, így a Hudson folyón landolt. Valahogy így alakult a Bayern München eddigi szezonja is…
Török Péter
2018.12.29.
A Bayern München csillagának nem kell külföldre mennie, hogy megkapja, amit akar. Akár a Real Madrid, a Paris Saint-Germain, a Chelsea, a Manchester United vagy a Juventus - a látszólag véget nem érő lista tagjai – érdeklődtek, úgy tűnt, nagyon valószínű, hogy Lewandowski hamarosan távozik Bajorországból. Ez a média-figyelem és a jövőbeli bizonytalanság természetesen a sztár viselkedését is befolyásolta.
Tóth Renáta
2018.12.29.
Arjen Robben után egy újabb rutinos játékos távozik a szezon végeztével Münchenből.

Ezeket a cikkeket olvastad már?