BL-halálcsoportban a Ferencváros!
A Barcelona, a Juventus és a Dinamo Kijev lesznek a magyar bajnok ellenfelei a Bajnokok Ligája csoportkörében. Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is tiszteletét teszi Budapesten.
Blogolj!
Ismét lecsapott a Zirkzee, Gnabry páros!

Ismét lecsapott a Zirkzee, Gnabry páros!

2019.12.23. | Bera

A végén sikerült bedarálnunk a Wolfsburg együttesét, és így győzelemmel búcsúztunk az évtől.

Tovább
A last minute percek győzelmet értek

A last minute percek győzelmet értek

Tovább
BL: A Chelsea-vel játszunk a nyolc közé jutásért

BL: A Chelsea-vel játszunk a nyolc közé jutásért

Tovább
Az FC Bayern játékosa David Alaba nagy interjújában beszél Niko Kovac-ról, a jövőről és egy csapattársa távozásáról. Alaba az érdekes interjúban nagyon őszinte, és elmeséli, hogy nem csak barátja, Franck Ribéry fog neki nagyon hiányozni.
1899 Hoffenheim – FC Bayern München: a hétvégén végre visszatér a Bundesliga (péntek 20:30). A meccs előtt pedig a bajorok trénere, Niko Kovac tartott egy sajtótájékoztatót, amin megválaszolta a meccs előtt felmerülő legfontosabb kérdéseket.
Regős András
2019.01.14.
A kupa közel sem mondható hagyományosnak, de Niko Kovac megfelelő arányban kombinálta legjobb játékosait a fiatal tehetségekkel.
Hullottak a könnycseppek, és Ottmar Hitzfeld engedte ezt. 69 000 ember ujjongása, egy piros-fehér virágcsokor, és az érzés, amit Ő a nyomás és a megkönnyebbülés keverékeként írt le, ez okozta a könnyeket.
Az edzőlegenda Ottmar Hitzfeld 70 éves lett. Beszél a kerek évfordulóról, emlékezik a nagyszerű és a nehéz időkre. „Nem örültem már, ha győztünk”, mondja az FC Bayern egykori edzője.
Török Péter
2019.01.12.
A bajor csodagyerek cikk első részében megnézzük, hogy egy fiatal német hogyan kerülhet be az első csapatba szélsőként, ahol két klasszis játékos foglal helyet most.
Az FC Bayern München egy keretváltoztatáson dolgozik. A következő név már egyáltalán nem tartozik az ismeretlenek közé.
Török Péter
2019.01.10.
A kesztyűk felhúzva, fokuszálva és az arcon mindig ott a mosoly: Manuel Neuer első napjai Dohában. Miután kihagyta a tavalyi szezon edzőtáborát a lábsérülése miatt, a kapitány idén visszatér.
Regős András
2019.01.09.
A dohai edzőtábor hatodik napján Hasan Salihamidzic válaszolt az újságírók kérdéseire, több érdekes témát is érintve.
Egy meleg égövi téli edzőtábor előnyei kézenfekvőek. „Sokak előtt ott vannak a németországi képek, ott most éppen elég nehéz focizni”, - mondta nevetve Niko Kovac az újságíróknak Doha-ban. Miközben Münchenben, messze a rekordbajnok edzőtáborától, káoszt okoz a havazás, a csapata számára „fantasztikusak a körülmények” a sivatagi emirátusban, hogy megalapozzák a sikeres tavaszi szezont. „Mindenünk megvan, amire szükségünk van”, - folytatta Kovac.

Ezeket a cikkeket olvastad már?