Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:30 M5
hirdetés
Blogolj!
Mostantól minden meccsünk egy bajnoki döntő!

Mostantól minden meccsünk egy bajnoki döntő!

2019.04.04. | Karl von Kempf

A képlet nagyon egyszerű: ha a hátralévő mind a hét mérkőzésünket megnyerjük, akkor biztosan bajnokok leszünk. Ha nem nyerjük meg mindet, akkor szinte biztosan nem a miénk lesz a salátástál.

Tovább
Tripla vagy semmi? Sorsdöntő meccs jön, szinte az egész szezon ezen múlik!

Tripla vagy semmi? Sorsdöntő meccs jön, szinte az egész szezon ezen múlik!

Tovább
Coman soha nem lesz Ribéry méltó utódja...

Coman soha nem lesz Ribéry méltó utódja...

Tovább
Kun Béla
2019.01.21.
A szezon második felének első meccsén, a Hoffenheim elleni meccsen Kovac újított kicsit a csapat összeállításán. Nem Müller, Thiago, James, hanem Goretzka kezdett a csapatban, mint támadó középpályás, avagy irányító.
Pandula László
2019.01.20.
Ebben a részben kapusunk, Manuel Neuer lehetséges örökösének néztünk utána. Meg tud felelni az elvárásoknak a német tehetség?
Kun Béla
2019.01.20.
Folytatódott a Bayern győzelmi sorozata a Bundesligában 2019-ben is, miután a szezon második felének nyitómeccsén, 3:1 (2:0)-re győzte le a Hoffenheimot idegenben. Ez volt a 6. győzelem zsinórban a bajnokságban. A gólokat Goretzka (2x) és Lewandowski szerezték!
Az FC Bayern játékosa David Alaba nagy interjújában beszél Niko Kovac-ról, a jövőről és egy csapattársa távozásáról. Alaba az érdekes interjúban nagyon őszinte, és elmeséli, hogy nem csak barátja, Franck Ribéry fog neki nagyon hiányozni.
1899 Hoffenheim – FC Bayern München: a hétvégén végre visszatér a Bundesliga (péntek 20:30). A meccs előtt pedig a bajorok trénere, Niko Kovac tartott egy sajtótájékoztatót, amin megválaszolta a meccs előtt felmerülő legfontosabb kérdéseket.
Regős András
2019.01.14.
A kupa közel sem mondható hagyományosnak, de Niko Kovac megfelelő arányban kombinálta legjobb játékosait a fiatal tehetségekkel.
Hullottak a könnycseppek, és Ottmar Hitzfeld engedte ezt. 69 000 ember ujjongása, egy piros-fehér virágcsokor, és az érzés, amit Ő a nyomás és a megkönnyebbülés keverékeként írt le, ez okozta a könnyeket.
Az edzőlegenda Ottmar Hitzfeld 70 éves lett. Beszél a kerek évfordulóról, emlékezik a nagyszerű és a nehéz időkre. „Nem örültem már, ha győztünk”, mondja az FC Bayern egykori edzője.
Török Péter
2019.01.12.
A bajor csodagyerek cikk első részében megnézzük, hogy egy fiatal német hogyan kerülhet be az első csapatba szélsőként, ahol két klasszis játékos foglal helyet most.
Az FC Bayern München egy keretváltoztatáson dolgozik. A következő név már egyáltalán nem tartozik az ismeretlenek közé.

Ezeket a cikkeket olvastad már?