BL-halálcsoportban a Ferencváros!
A Barcelona, a Juventus és a Dinamo Kijev lesznek a magyar bajnok ellenfelei a Bajnokok Ligája csoportkörében. Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is tiszteletét teszi Budapesten.
Blogolj!
Ismét lecsapott a Zirkzee, Gnabry páros!

Ismét lecsapott a Zirkzee, Gnabry páros!

2019.12.23. | Bera

A végén sikerült bedarálnunk a Wolfsburg együttesét, és így győzelemmel búcsúztunk az évtől.

Tovább
A last minute percek győzelmet értek

A last minute percek győzelmet értek

Tovább
BL: A Chelsea-vel játszunk a nyolc közé jutásért

BL: A Chelsea-vel játszunk a nyolc közé jutásért

Tovább
Regős András
2019.02.18.
A Bayern München csapata szokatlan helyzetben találta magát – a második helyen állnak az éllovas Borussia Dortmund mögött, de Niko Kovac úgy gondolja, nincs ok az aggodalomra, ha olyan játékosok állnak a rendelkezésére, mint Robert Lewandowski, vagy Alphonso Davies.
Kiss Dorisz
2019.02.18.
A Bayern csapata rendkívül tehetséges labdarúgókkal van tele, mégis van valaki, aki miatt Niko Kovac hálás lehet, hogy a csapatában tudhatja. Különösen ebben a szezonban. Ő nem más, mint a középpálya mestere, Thiago Alcantara.
Sebastian Riedel
2019.02.18.
A Bayern amatőrjei vasárnap este 16 nap után újra Mücheni pályára léptek. Hétfőn reggel még regeneratív képzés volt a program előtt, mielőtt a játékosok két nap pihenőt kaptak. Holger Seitz csapata sok mindent megélhetett a hosszú út során.
Markus Babbel játszott az FC Bayernben és az FC Liverpoolban is. Az Abendzeitung sorozatának harmadik részében beszél Mats Hummels és Jerome Boateng helyzetéről, és elmondja, hogy miben van előnyben Jürgen Klopp edző csapata.
Péntek este tartották az Augsburg vs Bayern meccset. Itt dőlt el végül is, ki lesz Bajorország ura. 2-3- ra az FC Bayern München tudott diadalmaskodni, igazi munkás győzelem volt. A siker megérdemelt volt, mivel sokat beleadott ebbe a mérkőzésbe az FC Bayern, és nem érdemtelenül.
A mérkőzés után több játékos is nyilatkozott. Szóba került a Liverpool elleni keddi odavágó is, illetve Coman milyen sérülést is szenvedett valójában.
Télen sok pletyka volt a Bayern-hez lehetségesen érkező játékosokról, a végén viszont senki sem jött. Az, hogy mi siklott félre Rabiot-nál, most leírjuk.
Cserny Szilárd
2019.02.14.
Hogyan lehet most csak az Augsburg elleni mérkőzésre koncentrálni, a Liverpool elleni nagy összecsapás előtt? Nem lehet teljesen kizárni, hogy egyik vagy másik játékos a Liverpool elleni meccsre gondoljon - ez teljesen normális.
Ismeri a foci nagy színtereit, és Xabi Alonsohoz hasonlóan lehetősége volt a Liverpoolban és a Bayern Münchenben is játszania. A spanyol játékoshoz hasonlóan számos trófeát is nyert velük.
Regős András
2019.02.12.
A Bayern jóval előre megkezdte a 2019/20-as szezon előkészületeit, már januárban bejelentették, hogy a jelenleg a Stuttgartban futballozó Benjamin Pavard júliusban csatlakozik a müncheniekhez. De vajon milyen szerepe lesz a bajor csapat védelmében?
Sebastian Riedel
2019.02.11.
James Papa fia jövőjét könnyebben képzeli el a Juventusban mint a Bayernben. Nyáron a Bayernnél négy játékosnak is lejár a szerződése, de egyikükről sem diskurálnak annyit mint James Rodríguezről.

Ezeket a cikkeket olvastad már?