Blogolj!
Ismét lecsapott a Zirkzee, Gnabry páros!

Ismét lecsapott a Zirkzee, Gnabry páros!

2019.12.23. | Bera

A végén sikerült bedarálnunk a Wolfsburg együttesét, és így győzelemmel búcsúztunk az évtől.

Tovább
A last minute percek győzelmet értek

A last minute percek győzelmet értek

Tovább
BL: A Chelsea-vel játszunk a nyolc közé jutásért

BL: A Chelsea-vel játszunk a nyolc közé jutásért

Tovább
Kiss Dorisz
2019.02.24.
Mindössze 9 perc telt el a Hertha elleni mérkőzésből, amikor a szélső sérülést szenvedett, ezért kétséges, hogy bevethető lesz-e a Liverpool ellen.
Bogdányi Norbert
2019.02.24.
A Bayern egy nehéz héten van túl, egy Liverpool elleni küzdős gól nélküli meccsen, 0-0-val nyitottak az Anfielden, ami után egy 1-0-ás győzelmet arattak a Hertha Berlin ellen, szombaton. "Nagy akaraterőről kellett tanúbizonyságot tennünk a Liverpool elleni nehéz idegenbeli mérkőzés után, valamint egy helyes mentalitásra volt szükségünk, és elég jó munkát végeztünk" - dicsérte Niko Kovac a csapatát.
"Elégedettek vagyunk" - értett egyet az edzővel a sportigazgató, Hasan Salihamidzic
Bogdányi Norbert
2019.02.23.
A Hertha edzője Dárdai Pál az "Az"-nak adott interjúban beszél a Kovac-hoz fűződő viszonyáról, a szombati meccsről, és a felesége borjúszeletéről: „Szeretem a laktató ételeket, és olyan Bajorországban is van.”
Regős András
2019.02.22.
Jann-Fiete Arpot az elmúlt hónapok során többször is szóba hozták a Bayernnel. Tavaly nyáron kezdődtek el a találgatások, de aztán végül új szerződést írt alá a HSV-vel. A találgatásoknak vége, most már hivatalos: Jann-Fiete Arp 2020-tól a Bayern játékosa.
Vajon hogy néz ki az FC Bayern jövője? Egy jelölt, aki újra és újra szóba kerül a Bayernnél, ő nem más, mint Paulo Dybala. Olasz hírek szerint a klub készen áll arra, hogy egy rekord átigazolási összeget fizessen az argentinért.
Regős András
2019.02.22.
A Bayern München komoly csapatmunkáról tett tanúbizonyságot, amikor kedd este kapott gól nélkül lehozták a Liverpool elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő odavágóját. „Taktikailag remek munkát végeztünk, mindenki hajtott a csapatért,” - mérlegelte elégedetten a mérkőzést Niko Kovac.
Regős András
2019.02.19.
Joshua Kimmich egy villáminterjú keretein belül beszélt a ma esti Liverpool elleni mérkőzésről.
Xherdan Shaqiri 2012 és 2015 között két és fél évet játszott a z FC Bayernnél, és ez alatt az időszak alatt összesen kilenc trófeát nyert. Legeredményesebb éve kétségtelenül 2013 volt, amikor a rekordbajnok összesen öt trófeát (Bajnokok Ligája, bajnokság, Német Kupa, UEFA Szuperkupa és FIFA Klub-vb) hozott haza a Säberner Straße-ra. Az Inter és a Stoke City után a 27 éves játékos múlt nyáron az FC Liverpoolhoz került, akikkel a BL nyolcaddöntőjében az FC Bayernnel találkozik.
Walter Junghans 1981-ben állt az Anfield egyik kapujában, a róla készült fénykép pedig az egész világot bejárta. Junghans 1977-82 között védte a Bayern kapuját.
Cserny Szilárd
2019.02.19.
Ma minden bizonnyal egy hatalmas bajnokok ligája estben lesz részünk. Első meccsünket itthon játsszuk és muszáj magunknak egy jó kiindulási helyzetet teremtenünk. Nehéz dolgunk lesz, azonban képesek vagyunk rá-ez minden, amire szükségem van. Az érzelem egy fontos aspektus és ezt az Anfield Roadon használni szeretnénk.

Ezeket a cikkeket olvastad már?