Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:30 M5
hirdetés
Blogolj!
Mostantól minden meccsünk egy bajnoki döntő!

Mostantól minden meccsünk egy bajnoki döntő!

2019.04.04. | Karl von Kempf

A képlet nagyon egyszerű: ha a hátralévő mind a hét mérkőzésünket megnyerjük, akkor biztosan bajnokok leszünk. Ha nem nyerjük meg mindet, akkor szinte biztosan nem a miénk lesz a salátástál.

Tovább
Tripla vagy semmi? Sorsdöntő meccs jön, szinte az egész szezon ezen múlik!

Tripla vagy semmi? Sorsdöntő meccs jön, szinte az egész szezon ezen múlik!

Tovább
Coman soha nem lesz Ribéry méltó utódja...

Coman soha nem lesz Ribéry méltó utódja...

Tovább
Uli Hoeneß egy hosszabb interjúban nyilatkozott arról, hogy milyen változtatásokat terveznek a nyáron a csapat keretében.
Regős András
2019.02.26.
A DAZN-nak adott interjúban a Bayern szélsője beszélt többek között a közelgő Liverpool elleni Bajnokok Ligája mérkőzésről, az álmairól és jövőbeli terveiről is.
Kun Béla
2019.02.26.
A Bayern mai győzelmével a Hertha ellen, pontban is utolérte az éllovas Dortmundot (vasárnap játszik hazai pályán a Leverkusen ellen), habár neki még egy meccsel kevesebb van a tarsolyába.
Kiss Dorisz
2019.02.24.
Mindössze 9 perc telt el a Hertha elleni mérkőzésből, amikor a szélső sérülést szenvedett, ezért kétséges, hogy bevethető lesz-e a Liverpool ellen.
Bogdányi Norbert
2019.02.24.
A Bayern egy nehéz héten van túl, egy Liverpool elleni küzdős gól nélküli meccsen, 0-0-val nyitottak az Anfielden, ami után egy 1-0-ás győzelmet arattak a Hertha Berlin ellen, szombaton. "Nagy akaraterőről kellett tanúbizonyságot tennünk a Liverpool elleni nehéz idegenbeli mérkőzés után, valamint egy helyes mentalitásra volt szükségünk, és elég jó munkát végeztünk" - dicsérte Niko Kovac a csapatát.
"Elégedettek vagyunk" - értett egyet az edzővel a sportigazgató, Hasan Salihamidzic
Bogdányi Norbert
2019.02.23.
A Hertha edzője Dárdai Pál az "Az"-nak adott interjúban beszél a Kovac-hoz fűződő viszonyáról, a szombati meccsről, és a felesége borjúszeletéről: „Szeretem a laktató ételeket, és olyan Bajorországban is van.”
Regős András
2019.02.22.
Jann-Fiete Arpot az elmúlt hónapok során többször is szóba hozták a Bayernnel. Tavaly nyáron kezdődtek el a találgatások, de aztán végül új szerződést írt alá a HSV-vel. A találgatásoknak vége, most már hivatalos: Jann-Fiete Arp 2020-tól a Bayern játékosa.
Vajon hogy néz ki az FC Bayern jövője? Egy jelölt, aki újra és újra szóba kerül a Bayernnél, ő nem más, mint Paulo Dybala. Olasz hírek szerint a klub készen áll arra, hogy egy rekord átigazolási összeget fizessen az argentinért.
Regős András
2019.02.22.
A Bayern München komoly csapatmunkáról tett tanúbizonyságot, amikor kedd este kapott gól nélkül lehozták a Liverpool elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő odavágóját. „Taktikailag remek munkát végeztünk, mindenki hajtott a csapatért,” - mérlegelte elégedetten a mérkőzést Niko Kovac.
Regős András
2019.02.19.
Joshua Kimmich egy villáminterjú keretein belül beszélt a ma esti Liverpool elleni mérkőzésről.

Ezeket a cikkeket olvastad már?