BL-halálcsoportban a Ferencváros!
A Barcelona, a Juventus és a Dinamo Kijev lesznek a magyar bajnok ellenfelei a Bajnokok Ligája csoportkörében. Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is tiszteletét teszi Budapesten.
Blogolj!

Elhúztuk a brémaiak nótáját


Úgy néz ki, kezd visszaállni a világ rendje. A hétközi BL-siker után, a bajnokságban is szép számban termeltük a gólokat. A Werdert, egy hatossal engedtük hazaútra, Münchenből.

kép:soccermodel.com

A Tottenham elleni 3-1-es sikert követően, bizakodva fogadhattuk a Werder Brement a bajnokságban. Nem elvonatkoztatva a jelenlegi ingadozó formánktól, nem a kiesés elől menekülő zöld-fehér együttes volt a mérkőzés esélyese. Plusz ha a múltra hagyatkozunk, egyik kedvenc ellenfelünk a Bréma, hiszen zsinórban 17. mérkőzést nyertünk meg ellenünk. Utolójára egy 2012-es Telekom Kupán tudtak minket büntetőkkel felülmúlni. Ezidáig még egy pontocskára sem futotta nekik. 

Mr. Murphy ezúttal is hozta a formáját. A vendégek Rashica bombájával megszerezték a vezetést a 24. percben, lehűtve a kedélyeket az Allianzban. A koszovói játékos, a 300. Bayern meccsét játszó Boateng mellett törhetett kapura. Nagy fölényben futballoztunk és még a szünet előtt sikerült egyenlíteni Coutinhonak. Sőt, ha egy üzlet beindul alapon, Coutinho gólja után egy asszisztot is kiosztott Lewanak, így pikk-pakk már a Bayern vezetett. 

A negyedórás pihenőt követően, kicsit döcögősen játszottak a csapatok, de aztán sikerült felpörögni. Voltak helyzeteink, azonban a pontossággal adódtak gondok, de így is lógott a levegőben a kiütés "szele". A 63. percben Coutinho megszerezte csapata harmadik, önmaga második találatát. Ezzel a lényegi kérdések eldőltek, innentől csak a különbség volt kérdéses. A második 45. perc közepén, következett egy hat perces periódus, ami a vendégek vesztét jelentette, Lewandovski, Müller és Coutinho találataival K.O.-t mértünk ellenfelünkre, akik innentől már csak a hármas sípszóban reménykedhettek. Coutinho parádésan játszott, nem mellékesen mesterhármast ért el, de az egész csapatot megilleti a dicséret. Jól muzsikáltunk a Bréma ellen. 

Bayern München-Werder Bremen 6-1

 

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/87540/pics/lead_800x600.jpg
allianz aréna,Bayern blogok,BAYERN HÍREK,Bayern történelem: bajnokság
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?