BL-halálcsoportban a Ferencváros!
A Barcelona, a Juventus és a Dinamo Kijev lesznek a magyar bajnok ellenfelei a Bajnokok Ligája csoportkörében. Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is tiszteletét teszi Budapesten.
Blogolj!

A bajnoki sebekre gyógyír a BL


Az egyik szemünk sír, a másik nevet. A Bundesligában tovább nőtt a hátrányunk, míg a Bajnokok Ligája B-csoportját hibátlanul zártuk.

kép:cartilagefreecaptain.sbnation.com

A gladbachi fiaskó két okból is mélyütés volt. Egyrészt kikaptunk, másrészt viszont az ellenfelünk már 7 pontra duzzasztotta győzelmével a két csapat közti különbséget. Nem vagyunk hozzászokva. De szomorkodásra nem volt idő Münchenben, hiszen már szerdán fogadhattuk a Tottenhamet, élén az új portugál trénerével, akinek már korábban sikerült borsot törnie az orrunk alá. Flick mesternek annyiban volt könnyebb dolga, hogy sem csapatának, sem Mourinho együttesének nem volt már égető szüksége a pontokra a továbbjutáshoz. De azért mégiscsak egy hazai Bl-meccsről lévén szó és illene megtartani a hazai makulátlan mérleget.

A hétvégi bajnokihoz képest, öt helyen rotált Flick. Kimmich feljebb került a középpályára, a pihentetett Coutinho, Perisic és Gnabry is a támadószekcióban kapott helyet. Pavard és Martinez a védelemben kezdett. Jól játszottunk. Coman már a 14. percben vezetést szerzet és bár hiába egyenlített az angol csapat, végül Müller és Coutinho góljaival nyertünk és 100%-os teljesítménnyel zártuk a csoportot. Összességében nem volt gond a játékkal, végig domináltunk és a hétvége után eredményesen is futballoztunk. A BL-formát kéne átmenteni a bajnokikra és akkor újra visszaülne a boldogság a müncheni arcokra. Bizakodva várjuk a folytatást a bajnokságban a Bréma ellen és a sorsolást a Bajnokok Ligájában, hiszen nekünk innentől kezdődik a neheze.   

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/87419/pics/lead_800x600.jpg
bajnokok ligája,bajnokok nemzetközi kupája,Bayern blogok,BAYERN HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?