Blogolj!

Kirúgott Bayern sztárok? Löw ideje járt le, nem az övék!


Löw csúfosan megbukott 2018-ban. Nem a Nationalelf, hanem Löw. Ráadásul kétszer is. Azok a játékosok, akik 2014-ben diadalra vitték a válogatottat, semmivel sem lettek rosszabb focisták. Löw volt képtelen újítani. Újítani, taktikában, hadrendben, és megfelelően felfrissíteni a csapatot. Ennek ellenére Löw maradhatott mindkét bukás után. És most nekiáll tisztogatni és bűnbakot gyártani. A Bayern sztárjaira hárítja a bukást.

Én már azt sem értettem, hogy a vb fiaskó után miért maradhatott, de hogy a Nemzetek Ligája bukás után sem köszönték meg neki az eddigi munkáját, az számomra a DFB gyengeségét és tanácstalanságát mutatta. Nem bíztak abban, hogy találnak megfelelő szakvezetőt Löw helyére? Valószínűleg ez lehetett a legfőbb oka, annak, hogy Löw maradhatott.

És most, amikor a Bayern végre magára talál, amikor Thomas, Boa és Hummels is fogcsikorgatva, küzdve próbálja meg visszanyerni eredeti formáját, akkor küldi el számukra Löw a selyemzsinórt.

Ezzel gyakorlatilag rájuk hárítva az elmúlt év minden kudarcát. Hiába a szép köszönő szavak, a becsomagolt üzenet lényegén nem változtat. 

Tény, hogy Müller, Hummels és Boateng nem nyújtott maradandót, de a többiek sem mutattak többet. A fiatalabbak sem. 

Lahm és Schweini visszavonulásával nem maradt sem szellemi, sem harci vezére a Nationalelfnek. Kroos kellett volna legyen az ész, Müller a szív. De nem lehetett, mert Löw nem engedte, magának akart minden dicsőséget. Sajnos dicsőség helyett bukás lett az övé és most ezt próbálja másokra áthárítani.

Azt láttuk, hogy szükséges az új arculat, az új csapat építése. Ebbe viszont bele kellett volna tartozzon Löw távozása is, nem csak Mülleré, Hummelsé és Boatengé! 

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/69822/pics/lead_800x600.jpg
Bayernesek a válogatottban,Játékosaink,jerome boateng,joachim löw,mats hummels,szubjektív,Szubjektív írások,thomas müller,VÉLEMÉNYÜNK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?