Blogolj!

Serge Gnabry: Minden lehetséges

Regős András

A DAZN-nak adott interjúban a Bayern szélsője beszélt többek között a közelgő Liverpool elleni Bajnokok Ligája mérkőzésről, az álmairól és jövőbeli terveiről is.

A többség a Liverpoolt tartja esélyesnek a Bayern elleni Bajnokok Ligája párharcban. Mit gondolsz, miért tévednek?

„Nem hinném, hogy tévednek. Nagyon jó szezont futnak a Premier League-ben, ezt senki nem vitathatja. De ez a jelenlegi helyzetben semmit nem jelent nekünk, nem jelenti, hogy azt gondolnánk, esélyünk sincs. Vannak erősségeink, a Bayern München vagyunk. Az utóbbi időben helyreállt az önbizalmunk, minden lehetséges. Úgy gondolom, minél nagyobb a tét, annál súlyosabban büntetik a hibákat. Főleg a Liverpool a gyors kontrákkal, a három gyors támadó nem kegyelmez, ha lehetőséget kapnak. Azonban a Bundesligában sem engedhetjük meg magunknak, hogy hibázzunk. Az elmúlt hetekben mégis ez történt, túl sok gólt kaptunk. Ezt a Liverpool ellen nem tehetjük.”

A Liverpoolt említve, szinte mindenkinek a támadó trió jut eszébe először. Ettől a három játékostól eltekintve, kit tudnál kiemelni, aki szintén létfontosságú a számukra?

„Georgino Wijnaldum. Több Liverpool meccset is láttam már, ő mindig mindenhol ott van. A védekezésből és a támadásból is kiveszi a részét. Hidat képez a védelem és a középpálya között. Nem rúg sok gólt, de úgy vélem nagyon fontos a Liverpool számára.”

Ki volt a legjobb csapattársad, akivel karriered során együtt játszottál?

„A legjobb csapattársam, akivel játszottam? Sok jó játékossal játszottam. Azt mondanám, Mesut Özil. A játéka, az edzéseken és a meccseken is, bámulatos. Ezért választanám őt.”

Ki ellen volt kimondottan nehéz játszani?

„Laurent Koscielny. Mindenhol ott van, elég agresszív védő, de a labdát is jól kezeli. Ha neki passzoltam, mindig megoldotta valahogy. Ellene voltak a legnehezebb párharcaim.”

Folytasd a mondatot: Öt éven belül szeretnék…

„…Bajnokok Ligája és VB győztes lenni. Megnyerni a Bundesligát, a Német Kupát, egy jó család támogatásával. És a legfontosabb: egészséges maradni.”

Forrás: https://www.bavarianfootballworks.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/69459/pics/lead_800x600.png
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok,Játékosaink,serge gnabry
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?