Blogolj!

Niko Kovac: Akaraterőt és jó mentalitást mutattunk

Bogdányi Norbert

A Bayern egy nehéz héten van túl, egy Liverpool elleni küzdős gól nélküli meccsen, 0-0-val nyitottak az Anfielden, ami után egy 1-0-ás győzelmet arattak a Hertha Berlin ellen, szombaton. "Nagy akaraterőről kellett tanúbizonyságot tennünk a Liverpool elleni nehéz idegenbeli mérkőzés után, valamint egy helyes mentalitásra volt szükségünk, és elég jó munkát végeztünk" - dicsérte Niko Kovac a csapatát. "Elégedettek vagyunk" - értett egyet az edzővel a sportigazgató, Hasan Salihamidzic.

A meccs utáni nyilatkozatok:

Niko Kovac: „Sikerült egy nagyon nehéz meccset megnyernünk. Az elmúlt években nagyon rossz mérlegünk volt a Hertha ellen, sok pontot veszítettünk. Javi jó fejjátéka miatt mindig van esély a gólra ha a 16-oson belül tartózkodik. A liverpooli meccs után jó mentalitással kellett a pályára lépnünk. Összességében nagyszerű hetet zártunk.”

Hasan Salihamidzic: Nehéz és megerőltető hét volt. Ahogy a mondás tartja: „egy jó ló csak olyan magasra ugrik, amennyire kell.” Szóval elégedettek vagyunk, hogy sikeresen vettük az e heti kihívásokat.

Dárdai Pál: Ebben több is benne volt. A félidőben azt mondtam a csapatomnak, hogy az nyeri ezt a meccset, aki az első gólt rúgja.

Davie Selke: Jó lett volna megszerezni a vezetést. Jo (Kimmich) egyszer a gólvonalról mentett. Nem a Bayern volt a favorit, nem voltak meg a szokásos helyzeteik. Azt hiszem, ez már jelent valamit. Szerencsére volt szükségük hogy nyerni tudjanak ellenünk. Erre lehet építkezni.

Forrás: https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/69318/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?