Blogolj!

Kingsley Coman izomsérülést szenvedett! Akár 2-3 hétre is kidőlhet!

Kiss Dorisz

Mindössze 9 perc telt el a Hertha elleni mérkőzésből, amikor a szélső sérülést szenvedett, ezért kétséges, hogy bevethető lesz-e a Liverpool ellen.

A Bayern München nem vesztegetett sok időt a legújabb sérülés kivizsgálására. Az orvosi csapat szombat este jelentette be a szomorú hírt: Coman izomszakadást szenvedett a bal térdín körüli területen.

Coman 9 perccel azután szerezte a sérülését, hogy Franck Ribéryt váltotta a pályán, az 1-0-ás győzelemmel járó mérkőzésen a Hertha ellenében. (az 56. perctől a 67.-ig bírta).

Coman már egyébként is sérüléssel bajlódott, bokája az Augsburg ellen sérült meg. Majdnem az összes szezon eleji meccset is ki kellett hagynia, mert a szezon első mérkőzésén, a Hoffenheim ellen is megsérült, ekkor az ínszalagjával akadt probléma.

A Bild szerint Comanra 2-3 hét kihagyás is várhat, ugyanakkor a Bayern hivatalosan nem közölt annál többet, mint, hogy a játékos pillanatnyilag nem bevethető. Az viszont, hogy képes lesz e játszani a szezon további részét meghatározó Liverpool elleni mérkőzésen, enyhén szólva is kétséges.

Forrás: https://www.bavarianfootballworks.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/69322/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Játékosaink,kingsley coman,sérülés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?