Blogolj!

Hatalamas átigazolási összeget tervez kiadni az FC Bayern Paulo Dybaláért


Vajon hogy néz ki az FC Bayern jövője? Egy jelölt, aki újra és újra szóba kerül a Bayernnél, ő nem más, mint Paulo Dybala. Olasz hírek szerint a klub készen áll arra, hogy egy rekord átigazolási összeget fizessen az argentinért.

Vajon átigazol Paulo Dybala a következő nyáron a Bayernhez? Hónapok óta terjengnek olyan pletykák, hogy a Juventus csillaga a német Bajnokhoz igazol. 75 millió euro körüli összegbe kerülne az átigazolás, amihez még hozzá jönne egy 10 millió eurós éves bér is. A Bayern mellett ugyanakkor más csapatok is érdeklődnek a játékos iránt, mint például az Inter és a Liverpool.

Rummenigge szívesen látná Dybala-t a Bayern-nél

Novemberben Dybala még mindenféle pletykát megelőzött ezzel kapcsolatban, amikor kijelentette, hogy a Juventusnál marad és nem is érdekli semmiféle átigazolás. Hogy az óta változott-e valami ezzel kapcsolatban, a „tuttomercatoweb” nem reagált.

A 25 éves Dybala 2015 nyarán igazolt át 40 millió euróért az US Palermotól a Juventushoz. Amióta azonban a múlt nyáron Cristiano Ronaldo a csapathoz igazolt, az argentin játékos már nem tartozik az olasz listavezető állandó játékosai közé. A szerződése 2022-ig szól.

Fordította: Nagy Zsófia

Forrás: https://www.abendzeitung-muenchen.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/69255/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?