Blogolj!

Kovac: Ez tényleg egy munkás győzelem volt


Péntek este tartották az Augsburg vs Bayern meccset. Itt dőlt el végül is, ki lesz Bajorország ura. 2-3- ra az FC Bayern München tudott diadalmaskodni, igazi munkás győzelem volt. A siker megérdemelt volt, mivel sokat beleadott ebbe a mérkőzésbe az FC Bayern, és nem érdemtelenül. A mérkőzés után több játékos is nyilatkozott. Szóba került a Liverpool elleni keddi odavágó is, illetve Coman milyen sérülést is szenvedett valójában.

Reakciók:

Niko Kovač: Tényleg korán kaptuk az első gólt, nem is emlékszem, mikor kaptunk ilyen korán gólt. De felvettük velük szemben a kesztyűt az első félidőben biztosan, a másodikban már mi uraltuk a mérkőzést. Ha az egészet kéne néznem, akkor ez tényleg egy munkás győzelem volt. Páran gondolataikban már a keddi Liverpool elleni mérkőzésen jártak. Természetesen ez nem rossz, de nem is annyira jó dolog, de hát mit tehetünk, mi is emberek vagyunk. Ha az ember 2-3 gólt kap, akkor már nehéz visszajönni mecsbe, ez frusztráló volt a srácokra nézve, de végül sikerült, és nyerni tudtunk.

Coman sérüléséről: A dokik szerint nem nézki jól. Diagnózis szombatra várható. Remélem, nem komoly, mert kedden nagy szükség lenne a játékára. Bízok benne, hogy a rendelkezésünkre fog álllni.

A Liverpool elleni mérkőzésről: Mégis miben kéne javulnunk? Mindenben. Ha az ember a nemzetközi porondon lép fel, természetesen jobban ott kell lennie fejben. Jobban akarunk játszani, mint most. Alapvető védelmi hibákat nem követhetünk el, mivel ha futni hagyjuk a Liverpool elől lévő három emberét, akkor aztán tessék - lássék bármelyik pillanatban gólhelyzet alakulhat ki a kapunk előtt. Ezért kell megbecsülnünk a labdát, és fegyelmezetten viselkednünk.

Manuel Neuer: Volt egy tervünk, hogy lehozzuk kapott gól nékül a mérkőzést, hogy jól védekezünk, és minden klappolni fog. Ez sajnos nem jött össze. Labda nélkül, hátulról jól néz ki a dolog, a játékfelépítés szuper, de a bekapott góljaink őrületesek voltak, mindkettő ugyanarról a szélről érkezett. Tudjuk, hogy a Pool ennél jóval erősebb, és jóval nagyobb nyomás alá fog minket helyezni, jobban kell a lábunkon állnunk.

Mats Hummels: Coman sérüléséről: Nagyon bízunk benne, hogy keddre bevethető lesz, mert amit ő a pályán művel, az egyszerűen lenyűgöző. Ő egy kivételes játékos. Amikor a bokáját kezelik, abba mindig beleborzong a hátunk.

Manuel Baum: Végül pont nélkül és üres kézzel hagyhattuk el a pályát. De a lényeg az: az a tizenegy játékos, akit harcba küldtem és még a csere játékosok is mindent megtettek, és szívüket lelküket beleadták ebbe a mérkőzésbe. Fiatal a csapatunk, amely mindent latba vetett a Bayern ellen. Le a kalappal a csapatom előtt. Minden tiszteletem az övék.

Michael Gregoritsch: Augsburgban nagyon fontos, hogy harcoljon az ember. Ez ma egy nagyon-nagyon jó Bayern ellen sikerült. Sajnálatos módon üres kézzel távoztunk a pályáról. A félidő előtti egyenlítés természetesen szerencsétlen időpontban jött. A végén meginogtattuk egy kicsit őket, de már nem tudtunk lehetőségeket kidolgozni.

Fordította: Muzsay Márk

Forrás: https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/68987/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok,Mérkőzésekről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?