Blogolj!

Olaszország jó választás lenne...

Sebastian Riedel

James Papa fia jövőjét könnyebben képzeli el a Juventusban mint a Bayernben. Nyáron a Bayernnél négy játékosnak is lejár a szerződése, de egyikükről sem diskurálnak annyit mint James Rodríguezről.

A kolumbiai 13 millió Euróért érkezett kölcsönbe a Real Madrid gárdájától, a játékos kivásárlási ára pedig 42 millió Euró. James nem mond sokat az egészről :

,,Nyugodtnak kell maradnom mindvégig"

A SPORT BILD kolumbiában találkozott a játékos édesapjával, Wilson Rodríguezzel. Ő jelenleg az FC Enrigado U15-ös csapatának az edzője, nem messze a fővárostól Medellíntől. Rodríguez épp a csapata labdáit pumpálja a pályagondnokkal mielőtt elfoglalta volna a helyét az interjú erejéig. Minden nap beszélnek a fiával telefonon.

"Titokzatosnak, csendesnek és boldogtalannak látom"

- mondta édesapja, Wilson Rodríguez miután fia, James helyzetéről kérdeztük. A döntés és James jövője a Bayern kezében van. Édesapja Wilson tudja, a fiának sok ajánlata érkezett köztük a ,,Juventus is érdeklődik iránta ahol a volt csapattársa Cristiano Ronaldo is játszik, és ők nagyon jó barátok" - mondta Wilson majd folytatta,

,,Ahogy most látom, az Olasz Bajnokság egy jó választas lenne"

Ahhoz, hogy a jövőben is a Bayern csapát erősítse James, néhány dolognak változnia kell. James Papa nem elégedett a fia és az edző Niko Kovac közötti helyzettel. Carlo Ancelotti jobb edző volt James számára ,,Heynckes is nagyon jó edzője volt Jamesnek, ő oda tette ahová való" - James Papa -

,,Egy ilyen játékosnak mint ő játszania kell, ki kell használni az erősségeit a pályán de amikor megint azt látom, hogy a kispadon ül elszomorodom és velem együtt egész Kolumbia is"

James szerződése mellett további három játékos szerződése jár le a nyár folyamán: Ribéry (35) Robben (35) és Rafinha-é (33). Robben-nek érkeztek ajánlatok Angliából, Spanyolországból, Olaszországból és Hollandiából is. Ribéry is utolsó szezonját tölti Münchenben, az pedig az Arany-Steak afférja  után derült ki, hogy nem hagyja abba a futballt, hanem külföldön folytatja. Rafinha szintén elhagyja a Bayernt.

Forrás: Bild.de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/68701/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,james rodriguez,Játékosaink
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?