Blogolj!

Kovac: megérdemelt győzelem volt

Három nappal a Hertha BSC elleni kupagyőzelem után 3:1-re győzni tudott a Schalke ellen a bajor csapat. Egy nehezebb hét eleji kezdés után jól zárult a hét, hisz a Borussia Dortmund Hoffenheim elleni döntetlenjével és a Mönchengladbach vereségével fellépett a második helyre a Bayern, hátránya pedig csak 5 pont az elsőhöz képest.

Gnabry: „Hétről hétre mindent megteszünk azért, hogy megelőzzük a Dortmundot.”

Niko Kovac: „Az első és a második félidőben is jól játszottunk. A Hertha elleni kupameccsen és a Dortmund meccsén is látni lehetett, hogy 75 perc után 3:0-ás vezetésnél semminek nem lenne szabad történnie, így már figyelmeztetve voltunk ilyen szempontból. Szerintem megérdemelt győzelem volt.”

Leon Goretzka: „Hamar nyomás alá helyeztük az ellenfelet, és jól kihasználtuk a Schalke hibáit. Túl sok ziccert hagytunk ki, de szerencsére jól alakult a vége.”

Serge Gnabry: „Nagyon jó hétvégét zártam én is, a csapat is. Továbbjutottunk a kupában és 3 pontot szereztünk a bajnokságban. Később játszottunk, mint a Dortmund, így tudtuk, hogy mit kell tennünk. Minden meccset meg kell nyernünk, ha meg akarjuk tartani a bajnoki esélyeinket. Hétről hétre mindent megteszünk azért, hogy megelőzzük a Dortmundot.”

Domenico Tedesco (a Schalke edzője): „Összességében megérdemelt a vereség. Próbáltunk mindent megtenni, de a 3:1 volt a legtöbb, amit ebből ki tudtunk hozni. Túlságosan féltünk. Ha Münchenben pontot akarsz szerezni, bátrabbnak kell lenned.”

Bastian Oczipka (Schalke 04): „Túl hamar hátrányba kerültünk. A szünet előtt lehetett volna 2:2. Ilyen meccsen tilos kihagyni a helyzeteket. Ezenkívül nem szabad ekkora hibákat elkövetni, mint amiket ma tettünk.”

Forrás: https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/68729/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok,Mérkőzésekről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?