Blogolj!

Niko Kovac: nem lett volna szabad elveszítenünk ezt a meccset

A leverkuseni 1:3-as vereség után a bajorok mérgesek voltak az elveszített pontok miatt. „Nem lett volna szabad elveszítenünk ezt a meccset”, foglalta össze Niko Kovac az elmúlt 90 percet, „döntetlennek kellett volna lennie”. Az első félidőben voltak nagy helyzetei a münchenieknek, „akkor kellett volna eldöntenünk a meccset”, mondta az edző.

Mérkőzés utáni nyilatkozatok

Niko Kovac: „Az eredmény nem tükrözi a pályán történteket. Nagyon nagy iramú meccs volt. Az első félidőben jól játszottunk, a Leverkusen a pályán sem volt. Akkor kellett volna eldöntenünk a meccset. Nem lett volna szabad elveszítenünk ezt a meccset. Döntetlennek kellett volna lennie. A Leverkusen négy kapuralövésből szerzett három gólt. Zártan akartunk védekezni, de a bekapott góloknál hibáztunk.”

Thomas Müller: „Kezdettől nagy iramú mérkőzés volt. Tudtuk, hogy mi vár itt ránk. Voltak nagy helyzeteink, 1:0-ra vezettünk. Utána rögzített helyzetből kaptuk az egyenlítő gólt. A második félidőben sem az történt, hogy a Leverkusen szétzilált volna minket. Nagyon kemény meccs volt, nagyon csapkodó játékkal.”

Peter Bosz (a Bayer Leverkusen edzője): „Nagyon jó meccs volt a szurkolóknak. Két csapattal, ahol mindkettőnek nyernie kellett. Ez látszott is. Mindkét csapat támadott, nem volt egyszerű. Miután hátrányba kerültünk, fontos volt, hogy felemeljük a fejünket és próbálkozzunk. A második félidőben nagyon bátran játszottak a játékosaim, nagyon jól csinálták.”

Julian Brandt (Bayer Leverkusen): „Feszült meccs volt. Teljesen kivagyok, nagyon sokat futottunk a meccsen. A Bayern egy nagyon-nagyon jó csapat. De ma egy szinten voltunk. Elöl gólokat akartunk lőni.”

Forrás: https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/68415/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok,Mérkőzésekről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?